≫ 

Putnici iz Beograda pošli za Njujork, pa prinudno sleteli u Toronto: Nevreme zatvorilo aerodrom i poremetilo sve letove do daljnjeg!

Nije u pitanju neko malo kašnjenje, ovo je ozbiljno poremetilo red letenja. Od vremenskih uslova zavisi kada će poleteti i doleteti drugi avioni - objasnio je Arsen Rudan, korporativni menadžer Air Serbia.

  • 0

Nevreme koje je pogodilo Ameriku dovelo je do otkazivanja jučerašnjih letova -  Air Serbia JU500 (četvrtak, 4. januar 2018. godine), od Beograda do Njujorka, preusmeren je u Toronto, Kanadu. Usled velikih snežnih padavina i zatvaranja aerodroma JFK u Njujorku, i povratni let JU501 od Njujorka do Beograda, koji je bio planiran istog dana, morao je da bude otkazan, a otkazani su i svi letovi narednih dana.

TELEGRAF U NJUJORKU: Evo kako ovog trenutka zaista izgledaju ulice dok Amerikom hara ledeni talas (FOTO) (VIDEO)

Kako smo saznali u domaćoj avio-kompaniji, otkazano je još 5.000 drugih letova i njujorški aerodrom trenutno ne radi.

- Putnici koji su krenuli iz Beograda i juče sleteli u Toronto i dalje su tamo. Ne znamo ni kada će nastaviti put za Njujork. Nije u pitanju neko malo kašnjenje, ovo je ozbiljno poremetilo red letenja. Od vremenskih uslova zavisi kada će poleteti i doleteti drugi avioni - objasnio je Arsen Rudan, korporativni menadžer Air Serbia.

"Air Serbia čini sve što je u njenoj moći da minimizira eventualne neprijatnosti za svoje goste i da ih preusmeri na alternativne letove", stoji u njihovom saopštenju.

Foto: Tanjug/AP

Daljinac

(S.V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA