REŠAVAMO VEČITU DILEMU: Da li činimo greh ako za Božić nismo sa porodicom? (FOTO)

Nema te kiše, snega, nevremena, loših uslova na putu, pa ni bolesti koja se može isprečiti na putu u zavičaj za božićne praznike, ali uvek ima i onih koji su sprečeni da s porodicom provedu Božić

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Deki pcelar
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Darko

    08. januar 2018 | 16:06

    @Komentator i komSenator... svim si bojama namazan. Pokazivao bi kao l.k. a znaš unapred da je to ovako neizvodivo. Vredjaš druge da nisu Srbi zatošto me misle kao ti. Lažeš da drugi menjaju nikove i daju sami sebi lajkove a to ti radiš a druge optužuješ. Mišljenje drugih nisu bitna nego samo tvoje? Takvi su očiti primer nekoga ruralca koji je slegao u grad pa umišlja da miris tvoga kiseloga kupusa koji si nastavio kiseliti i u gradu svi u ulazu prosto obožavaju. Ne shvataš da vreme jednostavno prevazilazi neke seoske i verske običaje i verovanja. Danas je celi svet jedno globalno dvorište i svet nije samo tvoj čobanski tor. I normalno je da ljudi putuju kada imaju vremena i slobodne dane. Takvi nas više ne možete zatvarati u torove i tako manipulisati narodom.

  • Darko

    08. januar 2018 | 10:45

    @picolo mondo... sa budalama se ne vredi raspravljati. Uglavnom likovi iz nekih selendri koji ne znaju za različitosti stavova, individalizam, toleranciju i različitost uopšte, razmišljaju kao ovaj "deki pčelar i komentator". Oni znaju samo za čopor, rulju, teror i nametanje većine. Svako ko ne misli kao oni nije Srbin i smatraju ga da je protiv njih. Oni sve Srbe koji nisu kao oni smatraju izdajnicima i neprijateljima a zapravo najveći neprijatelji Srbima su oni jer svu da vide neprijatelje. I takvi nas najviše i gurnu u probleme a oni se izvuku. A da se sedi kući za Božić nigde nije propisano osim što je to proizvoljno tumačenje nekih popova i nazovi vernika.

  • picolo mondo

    07. januar 2018 | 19:05

    Za zatucane fanatike i čobane koji podmeću da svi koji ne podilaze pravoslavlju i crkvi nisu Srbi: Zbog takvih kao što ste vi Srba je sve manje. I zbog vas mnogi i beže od nas. I mnogi Srbi pobegoše jer ne žele da zatucanim fanaticima i čobanima dokazuju svoje srpstvo niti da žive zajedno sa pravoslavnim talibanima. I neki prastari običaji i verovanja su prikladna za selo ali ne i za grad. Badnjaci i bajalice tipa da bude što više pilića i zrna pšenice... To je za sela i seoske običaje. To ni meni ni mnogima više ne znači praktično ništa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA