≫ 

Srbi 3 dana zarobljeni u Njujorku: Er Srbija više nema veze sa njima, brigu o putnicima preuzeo ruski Aeroflot

U čitavu priču uključila se i ambasada Srbije u Americi koja sada pokušava da putnicima obezbedi što brži povratak u Beograd

  • 0

Gotovo čitava istočna obala SAD je već nekoliko dana okovana snegom i ledom, pa su brojni letovi otkazani. Zbog toga mnogi turisti ne mogu da se vrate kući, a među njima su i oni iz Srbije.

Putnici iz Beograda pošli za Njujork, pa prinudno sleteli u Toronto: Nevreme zatvorilo aerodrom i poremetilo sve letove do daljnjeg!

Dvadesetak putnika iz Srbije već treći dan čeka avion Er Srbije, koji je trebao da poleti iz Njujorka 4. januara.

Za sada niko od putnika nema informaciju kada bi mogli da se vrate u Srbiju. Oni neprestano zovu kol centar Er Srbije ali im službenici ništa ne govore.

Za njih je preksinoć obezbeđen hotelski smeštaj, da bi im ujutro bile podeljenje karte za let do Moskve, ruskog Aeroflota. Ali, onda se ispostavilo da je taj avion zapravo u Vašingtonu.

U Er Srbiji kažu da je grupu putnika sa njihovog leta iz Njujorka preuzeo ruski Aeroflot.

Foto: Tanjug/AP

Kažu da su putnici na to i pristali, nakon čega su autobusom prebačeni za Vašington, gde se i nalazi avion za Moskvu.

Ističu da je brigu o putnici preuzela ruski Aeroflot, koji ih nije obavestio da postoji bilo kakav problem sa transportom putnika.

U čitavu priču uključila se i ambasada Srbije u Americi koja sada pokušava da putnicima obezbedi što brži povratak u Beograd.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA