≫ 

Današnja vremenska prognoza (8. januar 2018): Oblačno, ali i dalje toplo i suvo. Evo kolika će biti maksimalna temperatura

I u Beogradu će biti malo i umereno oblačno i toplo uz slab i umeren južni i jugoistočni vetar

  • 0

U Srbiji danas umereno oblačno i toplo uz uz slab i umeren južni i jugoistočni vetar. Tokom jutra ponegde po kotlinama kratkotrajna magla.

Pesak iz Sahare stiže u Srbiju!

Najniža temperatura će biti od 0 do 7 stepeni, najviša dnevna 8 na istoku, a do 16 na zapadu i u centralnim krajevima Srbije, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije.

I u Beogradu će biti malo i umereno oblačno i toplo uz slab i umeren južni i jugoistočni vetar. Najniža temperatura oko 7 stepeni, najviša dnevna oko 15 stepeni.

Foto: Telegraf

Do srede u većini mesta će biti malo i umereno oblačno, suvo i toplo sa najvišom temperaturom od 10 do 14 stepeni, samo u Timočkoj Krajini oblačno i malo hladnije, povremeno sa slabom kišom.

U utorak i sredu u košavskom području duvaće umeren i jak južni i jugoistočni vetarOd četvrtka u svim krajevima pretežno oblačno i postepeno hladnije, u nižim predelima ponegde sa slabom kišom, na planinama povremeno sa slabim snegom. U nedelju susnežica je ponegde moguća i u nižim krajevima.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA