≫ 

Isus počeo da kažnjava, dugo smo ga i čekali: Srbi likuju zbog ledenog doba u Americi i u sramnim komentarima na sajtovima (FOTO)

U jakoj zimi, koja je pogodila SAD, vide Božju pravdu

  • 37

"Ciklonska bomba", koja je pogodila SAD, odnela je najmanje 18 života na severoistoku zemlje, dok kanadske vlasti pokušavaju da pronađu skloništa za beskućnike i sklone ih sa užasne hladnoće. Apokapliptične slike koje nam stižu iz Amerike, poslužile su mnogim Srbima da se naslađuju i da na ovu tragediju gledaju kao na kaznu od Boga.

18 mrtvih, Ameriku je pogodila bomba, ciklon bomba! Ljudi se kriju od brutalne hladnoće i mećave, drhte zbog nerealnih - 40 (FOTO) (VIDEO)

- Počelo je, počelo, samo gruvaj. To vam je opomena za 1999. godinu, idioti američki, sram vas bilo. Koliko ste zla naneli svetu, treba malo više opomene - samo su neki od komentara na vesti o ledenom dobu u Americi.

I dok američke hitne službe pokušavaju da osposobe puteve nakon mećave, a temperatura je trenutno ispod proseka i u nekim delovima SAD pada i do minus 40 stepeni Celzijusovih po zalasku Sunca, Srbi nastavljaju da komentarišu:

- Brko (Isus Hristos) počeo da kaznjava. A dugo smo ga i čekali. Što ne pozovu Kima, on ih otopi odmah sa dve bombice - jedan je najlajkovanijih komentara.

Foto: Printskrin Telegraf

- I mi smo se tresli od straha od vaših BOMBI. Tresite se barem vi od zime - napisao je drugi korisnik ispod vesti.

- Ako. Neka im bude ledeno doba. Da se zalede skroz svi i da više ne postoji Amerika - nadovezao se još jedan.

- Ma šta je to za Amere i NATO? Neka malo izbombarduju i rasteraju mraz!

Foto: Printskrin

Uprkos tome što su komentari na zimu u Americi uglavnom negativni, ima i onih koji smatraju da ne treba likoviti nad nesrećom. Oni naglašavaju i da u SAD-u živi dosta Srba. Međutim, ni to nije dovoljno najupornijima koji ostaju pri svome:

- Niko ne likuje, nego samo konstatujemo da priroda uvek kažnjava onog ko širi zlo svetom dugi niz godina.

U nekim delovima Sjedinjenih Američkih Država toliko je hladno da se kapljice ključale vode u vazduhu kristalizuju u led i sneg pre nego što padnu na zemlju.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Мика

    9. januar 2018 | 12:17

    Зашто нема извештаја и драматиних слика из Русије и Сибира где се температура спушта и до -60? И тамо људи раде и живе и муче се а ви игноришете...или скочите до Пештерске висоравни зсђите мало по селима да видите како у Србији људи живе на -40...сморили сте америка па америка...да ли треба да им шаљемо хуанитарну помоћ можда?

  • Borko

    9. januar 2018 | 11:59

    Itrebljenje Indijanaca im se sada vraca.

  • Riki

    9. januar 2018 | 10:02

    Milosrdna zima cepaj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA