Oglasio se DM povodom spornih kašica za bebe

Kao grom iz vedra neba "pukla" je vest da kompanija DM Hrvatska povlači sa polica dečju kašicu jer je u jednoj teglici pronađeno sredstvo za čišćenje koje sadrži hlor

  • 0

Veliki broj roditelja zabrinula je ova informacija, budući da u Srbiji postoji veliki broj ovih drogerija, i da su one veoma posećene. Iz DM-a Hrvatska potvrdili su da su iz predostrožnosti povukli proizvod "babylove EKO kašicu jabuka bobičasto voće 190 g 4+" s rokom trajanja do 5. jula 2019, jer je redovnom kontrolom u jednoj teglici proizvoda utvrđena prisutnost ostataka sredstva za čišćenje koje sadrži hlor.

NAREĐENO HITNO POVLAČENJE SA TRŽIŠTA: U kašici za decu pronađeno sredstvo za čišćenje sa hlorom

Kako Telegraf saznaje, povučene su kašice sa ukusom jagoda i malina u jabuci. Kontaktirali smo DM kako bismo saznali da li su sporne teglice stigle u Srbiju. Rečeno nam je da one nisu bile u Srbiji, iako u našoj zemlji ima njihovih filijala. Poslali su i saopštenje u kome je sve detaljnije objašnjeno:

"dm drogerie markt obaveštava javnost da se proizvod babylove kašica jagoda i malina u jabuci 100% voće 4m+, 190g sa rokom trajanja 05.07.19, nikada nije nalazio i ne nalazi se u asortimanu dm prodajnih objekata u Srbiji.

U određenim zemljama iz predostrožnosti iz prodaje povučen proizvod babylove kašica jagoda i malina u jabuci 100% voće 4m+, 190g sa rokom upotrebe 05.07.2019, nakon što je utvrđeno da su u jednoj kašici pronađeni ostaci sredstva za čišćenje koja sadrže hlor.

U slučaju da ste navedeni proizvod kupili u bilo kojoj dm drogeriji u bilo kojoj zemlji, možete ga vratiti u bilo koju dm drogeriju u Srbiji i dobićete Vaš novac nazad."

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA