Kako izgleda jelka u Centralnom zatvoru: Detalj na vrhu će vas nasmejati (FOTO)

Verujemo da svi osuđenici koji su učestvovali u tradicionalnoj prazničnoj akciji imaju samo jednu želju - da što pre izađu na slobodu

  • 1

Velika jelka, sada već tradicionalno, postavljena je u hol zatvora, jer je to mesto kroz koje prolaze svi koji dolaze u ovu ustanovu, a počela je da izaziva veliku pažnju čim je postavljena zbog detalja koji se nalazi na samom vrhu. 

Raspucana mama za Božić može da završi u zatvoru: Da li je u najgledanijoj prazničnoj čestitki pištolj bio pravi ili "plašljivac" (FOTO) (VIDEO) (ANKETA)

U Okružnom zatvoru u Beogradu, poznatom i kao CZ, osuđenici su zajedno sa zaposlenima okitili novogodišnju jelku, i to ukrasima koje su sami napravili!

Na samom vrhu jelke nalazi se figurica zatvorenika u crno beloj odeći. 

Foto: Telegraf

Verujemo da svi osuđenici koji su učestvovali u tradicionalnoj prazničnoj akciji imaju samo jednu želju - da što pre izađu na slobodu.

Foto: Telegraf

Dragana Kaličanin, viši radni terapeut u specijalnoj zatvorskoj bolnici, kaže da je osuđenicima i pritvorenicima koji borave u toj ustanovi prijala radna terapija tokom koje su sami pravili ukrase za jelku.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    12. januar 2018 | 07:51

    Bas mi jed "drago" da je kriminalcima, ubicama , silovateljima , lopovima...prijala radna terapija. Ona devojka ubijena na pumpi dok je zaradjivala dzeparac uz studije, silovani, pretuceni, porodice ubijenih i ostecenih , ljudi koje je neko zauvek lisio prava na zivot o tome misle Ma ne mogu ni da mislim da su zivi i prave jelku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA