Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Mira
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Neko

    18. jun 2018 | 19:46

    Pre svega, čovek treba gledati na sebe i svoja dela, ne sudi drugima, i treba da čuva svoj mir jer je smirenje krajnji cilj kako je govorio otac Tadej. Gospod pruža svoje rukepo djednako svima i taj prsten će bar od jednog lošeg ako Bog da, napraviti dobrog. Božija je promisao nedokučiva i ko smo mi da sudimo i prekorevamo druge a ne sebe ? Ko je kao Bog ? Jesmo li mi Bog pa da sudimo ? U svojoj premudrosti Gospod dopušta i dobro i zlo, pa pošto svi imaju pravo na slobodnu volju i znaju razliku između dobrog i lošeg, sami biraju svoj put. Nekom je taj prsten ništa, a nekome sve, a kome je na spasenje, slava Gospodu . A mi kao Pravoslavci nemamo pravo da silom namećemo svoju veru ili da nekog upućujemo, osim ako nas neko ne upita. Bdijmo dakle jer vreme je blizu i starajmo se o svojoj duši pre svega, jer za nju smo odgovorni na prvom mestu.

  • victoria

    15. januar 2018 | 09:45

    Zalosno je sto se religija svela samo na formu, na obicaje i predmete obozavanja. Sve to donosi materijalnu koerist trgovcima i crkvama. Isus je kritikovao farizeje jer je njihovo obozavanje bilo formalisticko bez prave ljubavi prema Bogu i ljudima. Isus je naucavao ljubav i pozrtvovanost, nije gledao materijalnu korist. Slavio je svog nebeskog Oca i objavljivao dobru vest o Bozjem kraljevstvu uceci ih sta je Bozja volja. Kako neko danas moze da misli da ako drzi neki prsten, brojanicu ili slicno, da ga Bog stiti? A nema pojma sta je Bozja volja, sta Bog ocekuje od njega da bi imao njegovu naklonost.Farizeji su mislili ako se drze tredicije i rituala da ce ih to spasiti. A Isus ih je osudio.I upozorio je da se cuvamo kvasca farisejskog jer cemo zavrsiti kao i ostali licemeri.

  • YU

    15. januar 2018 | 09:23

    Brojanica oko ruke? Hinduisticki Budisticki samo tako. Za veru u Boga ti nisu potrebni opipljivi predmeti nego spoznaja da si vec na njegovu sliku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA