Zavejano 30 planinara iz Beograda: Zaglavljeni su već četiri sata kod Kučeva, situacija je sve gora jer sneg neprestano pada

Vođa puta nekoliko puta je kontaktirao MUP i obavestio nadležne o nezavidnoj situciji u kojoj su se našli sportisti iz Beograda

  • 13

Autobus sa 30 planinara iz Beograda, koji se vraćao iz sela Ceremošnja, zbog neočišćenog kolovoza koji je potpuno poledio, oko 17 sati ostao je zaglavljen na samo tri kilometra od uključenja na magistralni put Kučevo - Majdanpek, odnosno šest kilometara od grada Kučeva, pišu "Novosti".

Stravična situacija kod Lukovske Banje: Sleteo autobus zbog snega, putnici se smrzavali dok su pešačili 10 kilometara

Vođa puta nekoliko puta je kontaktirao MUP i obavestio nadležne o nezavidnoj situciji u kojoj su se našli sportisti iz Beograda. Međutim, ni posle dva sata čekanja, uprkos obećanjima da će doći vozilo za čišćenje snega, ono nije došlo (navodno je moralo da se vrati jer nije imalo lance na točkovima), a situacija postaje sve gora i gora jer sneg neprestano pada.

Autobus koji stoji na krivini sa koje ne može da se pomeri predstavlja i opasnost za druga vozila koja ih planinskih sela u velikom broju zbog posete prijateljima koji proslavljaju Svetog Jovana, prolaze ovim putem.

Vozač autobusa je veoma zabrinut jer neprekidne padavine ne obećavaju ništa dobro i ako u najkraće vreme ne stigne ekipa za raščišćavanje puteva, po svoj prilici će putnici iz Beograda dočekati zoru u zavejani u planini.

Daljinac

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragoslav

    21. januar 2018 | 23:00

    Tisina putari spavaju.

  • Zoran veteran

    21. januar 2018 | 22:50

    Pa izadjite gospodo pa gurajte,ima vas pun autobus,izadjite iz krivine,kako su Lepa Brena i Sale gurali Ziku....

  • Miki

    21. januar 2018 | 21:40

    Pa gospodo ako ste planinari a jos i sportisti pomognite vozacu da istera autobus na ravninu.Vas je ipak 20.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA