≫ 

Ovo je Srbija, ovo je zemlja ludaka: Anđela je izgovorila brutalne "epitete", pa podigla veliku prašinu na društvenim mrežama (VIDEO)

Propovednica Anđela Kamings putuje svetom i, kaže, propoveda o Isusu Hristu

  • 46

Amerikanka Anđela Kamings zadesila se u Srbiji na svom putu propovedanja o Bibliji. Ova, kako za sebe kaže, svetska putnica zaustavila se u Nišu i počela svakom ko je hteo da sluša da priča o Isusu Hristu.

Čudo u Gornjem Milanovcu: Lik Isusa Hrista se ukazao u vatri tokom paljenja badnjaka? (FOTO)

- Ovo je Srbija, ovo je luda zemlja, a misle da sam ja luda jer čitam Bibliju. I Hitna pomoć je ovde, pokušavaju da me sklone s ulice, samo zato što vičem, neće moći! Možda im treba neko kao što sam ja, da mogu da vide kako izgleda srećna osoba! Ja sam srećna! Zar Srbija nikad pre nije videla srećnog hrišćanina?! Ja ne pokušavam da povredim ovu zemlju, već da joj pomognem! Isus je strava! I verovatno ću završiti u zatvoru samo zato što sam fina prema vašoj zemlji - govorila je hodajući ulicom i kada je videla da je Hitna pomoć krenula dalje, doviknula im je:

- Ćao, volim vas! Stvarno, hteli su da me strpaju u taj kombi samo zato što čitam Bibliju? Srbiji treba malo sreće, nema mnogo nasmejanih ovde!

A onda je prišao lokalni policajac:

- Pasport, samo. Ja pričam srpski, ne pričam amerikanski, znači pasport na uvid - zatražio je dokument koji ona nije htela da pokaže.

Pogledajte kako je bilo u Nišu:

Anđela Kamings je i ispred srednje škole u državi Njujork "praktikovala slobodu govora". Smatrala je da je na javnom trotoaru i da joj zakon dozvoljava da bude baš na tom mestu.

Onda se pojavio zamenik direktora škole i počeo da viče, u pokušaju da je nadglasa:

- Ne pričajte o seksu u toaletu, to se nije desilo u ovoj školi! Smetate mojim učenicima - vikao je zamenik i ubrzo je stigla i policija, koja joj je zamerila "remećenje javnog reda i mira".

- Možete da pričate šta god hoćete, ali kada počnete da vičete, remetite ljude i zato vam tražim ličnu kartu, da vas identifikujem. Ako budete govorili normalnim tonom, nećete biti uhapšeni, u protivnom ćemo vas privesti. I morate da se sklonite sa privatne imovine - upozoravali su policajci.

Pogledajte kako je bilo u SAD:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RICINUS

    30. januar 2018 | 11:12

    Uvek su mi išle galamdjije na nerve koi su obično prosto nadmeno važno nametljivi

  • lion

    29. januar 2018 | 21:15

    Zna ona ko nju placa sve se bojim da putuje svugde o svom trosku ima svoju zemlju pa nek ubedjuje svoje gradjane sve ih je vise sto ne veruju ni u sta vise...

  • sta reci

    29. januar 2018 | 17:08

    ovakvih sekti i bolesnika zapad sada i za izvoz ima. Isto je prosla i u americi, sta onda prica protiv Srbije. Deportovati i zabraniti ulaz. Kako je bas izabrala koledz gde drzi svoje dranje, nego puno mlade i naivne dece da vrbuje u svoje redove. Deportovati i zabraniti ulaz u zemlju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA