≫ 

Današnja vremenska prognoza (5. februar 2018): Oblačno ali bez kiše i malo toplije

Najviša dnevna temperatura biće do 10 stepeni

  • 0

U Srbiji će danas ujutru biti slab mraz, po kotlinama magla, a tokom dana malo i umereno oblačnoNajniža temperatura biće od -4 do 1 stepen, a najviša od 4 do 10 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorloški zavod.

Najtačnija vremenska prognoza po gradovima: Evo gde će narednih dana padati sneg i kada treba da se spremimo za zahlađenje (FOTO)

Duvaće slab, promenljiv vetar.

U Beogradu će ujutru biti slab mraz. Tokom dana biće malo i umereno oblačno. Duvaće slab, promenljiv vetar. Najniža temperatura biće oko nula, a najviša oko pet stepeni.

Prema izgledima vremena za sedam dana, do 12. februara, u utorak će biti slab mraz, tokom dana malo i umereno oblačno i suvo. Krajem dana u košavskom području jugoistočni vetar biće u pojačanju.

U sredu će doći do jačeg naoblačenja sa kišom, na visokim planinama sa snegom. Duvaće umeren i jak, u košavskom području povremeno i olujni jugoistočni vetar.

U četvrtak biće oblačno, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom. Vetar u slabljenju i skretanju na severozapadni pravac. U petak će biti suvo, zatim do kraja perioda umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom i snegom.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA