≫ 

SKANDAL NA NACIONALNOJ GEOGRAFIJI: Omiljeni glumac pred celim svetom optužio Srbiju za genocid!

Ni Frimenu ni nikom od novinarske ekipe nije ni na pamet palo da pokuša da čuje drugu stranu priče

  • 47

Dugo iščekivana serija Nacionalne geografije "Priča o nama" koju vodi slavni holivudski glumac Morgan Frimen poslužila je kao još jedno propagandno oružje Zapada protiv Srbije. Naša zemlja još je jednom pred celim svetom okarakterisana kao genocidna!

Morgan Frimen napao Putina, tvrdi da su Rusi započeli rat sa SAD: Vladimir je špijun i ovo nije filmski scenario! (VIDEO)

Frimen je tokom snimanja emisije u Bosni obišao Sarajevo i Srebrenicu, gde je u više navrata izneta trvdnja da su Srbi na tom mestu počinili genocid, kao i da su apsolutni krivci za rat na prostorima bivše Jugoslavije.

- Šta se zaboga ovde desilo - iščuđavao se Frimen u razgovoru sa bosanskim novinarem Senadom Hadžifejzovićem i njegovom sinom Feđom.

I dok su mu oni "objašnjavali" kako su Srbi u Srebrenici napravili genocid nad muslimanima, priča koja je trebalo da bude dokumentarna "filovana" je snimcima i informacijama o tome kako su Srbi odgovorni za rat na ovim prostorima.

Ni Frimenu ni nikom od novinarske ekipe nije ni na pamet palo da pokuša da čuje drugu stranu priče, kao što to novinarska pravila nalažu, a koliko su daleko išli u svojoj manipulaciji govori i činjenica da se u jednom od kadrova, koji treba da dočara početak raspada Jugoslavije 1992. godine, vide i snimci nastali u Beogradu 5. oktobra 2000. godine.

Njegovo gostovanje pogledajte ovde:

Daljinac

(Telegraf.rs/Informer.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nn

    5. februar 2018 | 11:15

    Srbi su medijski poraženi u ratu a i posle njega . Što je najgore taj rat se i dalje vodi , kako od strane amerikanaca tako i od strane bošnjaka . Ko ti je jednom neprijatelj uvijek će ti to biti.

  • Samo tetki da odnesem lek

    5. februar 2018 | 11:29

    Ozenio si pastorku, a prvo si je usvojio 👎🏻👎🏻👎🏻o cemu ti pricas

  • JУГ

    5. februar 2018 | 11:12

    Па погледајте га на шта личи зар од овог очекивати нешто нормално

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA