≫ 

Đaci su osmislili plakate za bezbednost dece na internetu! Pogledajte najbolje! (FOTO)

Nije slučajno što su baš osnovci pozvani da se okušaju na ovom konkursu, jer su oni najranjivija grupa po ovom pitanju

  • 0
Fondacija Tijana Juric, plakati, nagradni konkurs

Foto: Promo

Fondacija Tijana Jurić ogranizovala je povodom Dana sigurnijeg interneta nagradni konkurs za učenike viših razreda osnovnih škola. Đaci su pozvani da dizajniraju plakat koji bi najbolje prikazao sa kakvim se sve opasnostima susreću deca na internetu, a tri rada izdvojila su se od ostalih.

TAMNA STRANA INTERNETA: Pedofili na internetu vrebaju vašu decu, ne tuđu! (VIDEO)

Nije slučajno što su baš osnovci pozvani da se okušaju na ovom konkursu, jer su upravo oni grupa koja je najranjivija po ovom pitanju. Koliko je bilo interesovanje najbolje pokazuje to što je na adresu Fondacije stiglo više od 200 radova đaka iz cele Srbije.

Foto: Promo

Stručnom žiriju nije bilo lako, ali su posle dugog većanja doneli jednoglasnu odluku. Autorke tri nagrađena rada koja su najbolje odgovorila na temu bezbednosti na internetu su Anđela Stojanović, Ana Mitić i Tijana Dabić, učenice škola u Beogradu, Boru i Melencima.

Foto: Promo

Ovaj konkurs nije jedina aktivnost kojom je obeležen Dan sigurnijeg interneta. Jedan od centralnih događaja, panel diskusija u organizaciji portala Telegraf.rs, koja je strimovana putem ovog portala Telegraf.rs, pokušala je da osvesti decu i roditelje i ukaže im na sve opasnosti koje vrebaju iza monitora.

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA