Takmičenje za najduži poljubac na mostu ljubavi u Vrnjačkoj Banji po deseti put

42 minuta trajao najduži poljubac

  • 5

"Na Mostu ljubavi danas beše fino, slavili se zajedno Trifun i Valentino."

Foto: Promo/ Turistička organizacija Vrnjačka Banja

Pred velikim brojem posmatrača i hladnom vremenu, u Vrnjačkoj Banji je po jubilarni deseti put održano  takmičenje u najdužem poljupcu. Takmičenje se tradicionalno održava na Dan zaljubljenih i to simbolično na Mostu ljubavi u Vrnjačkoj Banji.

Foto: Promo/ Turistička organizacija Vrnjačka Banja

Pobednici, Ivan Maričić i Jovana Jovanović, ljubili su se 42 minuta i osvojili vikend i romantičnu večeru u Vrnjačkoj Banji. Oni dolaze iz Selevca, malog mesta kod Smederevske Palanke i ovo im je prvi put da učestvuju na ovom takmičenju.

Foto: Promo/ Turistička organizacija Vrnjačka Banja

- Jako smo srećni što smo osvojili ovu nagradu, bilo nam je prelepo i verujem da će naša ljubav trajati večno i da ćemo i sledeće godine biti učesnici ovog takmičenja - kaže Jovana, koja očekuje da će se bolje spremiti za sledeću godinu kada nameravaju da obore rekord u dužini trajanja poljupca.

Foto: Promo/ Turistička organizacija Vrnjačka Banja

U kategoriji najatraktivniji par, pobedili su bračni par, Ljubica i Miljan Prljeta iz Beograda. Najstariji par dolazi iz Kruševca, a to su Svetlana (59) i Pavle Ilić (69) koji su čak 41 godinu u braku. Najmlađi par ove godine ima po 20 godina, a to su Đurđina Radoičić i Slobodan Ikodinović iz Jošaničke banje, i oni su osvojili wellness i spa dan za dvoje u Vrnjačkoj Banji.

Foto: Promo/ Turistička organizacija Vrnjačka Banja

- Ove godine koja je cela u znaku jubileja, prijavili su se samo oni najhrabriji, svaka im čast, jer nije prijatno ljubiti se po ovako hladnom vremenu. Hvala i publici koja je u velikom broju došla da bodri takmičare uprkos vremenu - kaže Ivan Trifunović, direktor Turističke organizacije Vrnjačka Banja koja je i organizator ovog takmičenja.

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikola

    14. februar 2018 | 19:35

    Danas sam i ja slavio dan zaljubljenih jer sam vrlo zaljubljen u svog decka i ljubili smo se vise od ovog para cak dva sata i prelepo je bilo a posle poljupca znaa se sta sledi sex koji je bio fanscinantan

  • musko

    14. februar 2018 | 20:02

    Ja sa deckom sam se ljubio 1 sat i bas nam jee bilo lepo kad smo prestali da se ljubimo onda na redu je bio sex koji je bio fenomenalan preporuka svima morate probatiii

  • Max

    14. februar 2018 | 16:51

    42 minuta? Jedino ako su apstinirali jedno mesec dana ma se dovatili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA