≫ 

Norveški meteorolozi nepogrešivo prognoziraju vreme u Srbiji: Pogledajte kakve nas temperature očekuju naredne nedelje

Norveški meteorološki institut slovi za jedan od najtačnijih meteo servisa

  • 0

Ako je verovati Norvežanima, vikend pred nama biće kišan, a tokom nedelje će se smenjivati vlažni i suvi dani uz temperature iznad nule, dok će krajem sledeće nedelje padavine prestati, ali će temperatura otići u minus.

Čekali smo nestrpljivo mečku Gordanu: Predvidela je koliko će još trajati zima u Srbiji (FOTO) (VIDEO)

Norveški meteorološki institut slovi za jedan od najtačnijih meteo servisa, pa ga svakodnevno koristi i sve više građana Srbije željnih da znaju kakav ih dan očekuje.

Ovaj institut je popularan zbog preciznosti podataka koje dobija korišćenjem informacija s lokalnih meteoroloških stanica, zbog čega na stranici Yr.no čak i za najmanja mesta nudi dugoročnu, ali i detaljnu prognozu po satima.

Printksin: yr.no

Za sve koji će svoje obaveze u narednih desetak dana da planiraju u skladu sa vremenskim prilikama, evo njihovih predviđanja. Sutra će temperatura u Srbiji ići od četiri stepena u Novom sadu do 11 u Nišu, a kiša praćena blagim vetrom će padati u većem delu Srbije.

U ponedeljak će u Beogradu svanuti suvo jutro, sa temperaturom od jednog stepena, a ako planirate da izlazite 12 do 18 sati - ponesite kišobran. Ako ništa drugo, temperature neće ići ispod nule, a vetar će biti umeren.

Kišu tokom većeg dela dana možemo da očekujemo u utorak, u sredu stiže predah od padavina, a dok će u četvrtak u prepodnevnim satima biti moguća i susnežica. U petak padavine postepeno prestaju, ali nas zato u subotu čeka zahlađenje sa temperaturama do -6 stepeni. U jutarnjim satima u nedelju temperatura će pasti do čak -8, a u minusu će se zadržati do kraja ponedeljka.

BEOGRAD

NOVI SAD

NIŠ

Daljinac

(Gorica Avalić/g.avalic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA