≫ 

RITUALNA SMRT SRBIJE U MARTU: Najkrvaviji mesec u našoj istoriji i zašto je bombardovanje počelo 9 dana od Martovskih ida? (FOTO)

Po rimskom kalendaru, 15. dan u mesecu martu ozvaničen je kao početak praznika u čast boga Marsa kada je održavana i vojna parada i kada su prinošene žrtve devetog dana od Martovskih ida

  • 28

Mesec mart, period na prelazu zime u proleće, ljubiteljima istorije i Starog Rima, ali i svima onima koji su upoznati sa mračnim prilikama u našoj zemlji koje su se dogodile baš u vreme oko Martovskih ida, stvara nelagodu, strah i crv sumnje da ništa nije slučajno.

CRNI MART: Evo zašto bi svi Srbi IZBRISALI ovaj mesec iz kalendara! (FOTO) (VIDEO)

Naime, po rimskom kalendaru, 15. dan u mesecu martu ozvaničen je kao početak praznika u čast boga Marsa kada je održavana i vojna parada i kada su prinošene žrtve devetog dana od Martovskih ida. I sam Julije Cezar postao je žrtva članova senata, što mu je na dan atentata 15. marta 44. godine pne predvideo lokalni vidovnjak upozorenjem da mu preti ozbiljna opasnost.

- Martovske ide su došle! - pohvalio se Julije Cezar na putu za Pompejev teatar kada je video proroka, na šta je usledio odgovor "Da, ali još nisu prošle".

Termin od tada označava opasnost ili pretnju koja se dešava u tačno određeno vreme.

A kada su Martovske ide došle u Srbiju?

27. mart (1941) - VOJNI PUČ KADA JE ZBAČENO TROČLANO KRALJEVSKO NAMESNIŠTVO A NAROD ZAVRŠIO NA ULICI UZ POKLIČE "BOLJE RAT, NEGO PAKT"

Foto: Wikipedia/Public Domain

13. mart (1946) - OZNA UHAPSILA ČETNIČKOG VOĐU DRAGOLJUBA DRAŽU MIHAILOVIĆA

Foto: Wikipedia

9. mart (1991) - NAJVEĆE ULIČNE DEMONSTRACIJE OPOZICIJE NA ČELU SA VUKOM DRAŠKOVIĆEM

Printskrin: Youtube/inthewest serbia

24. mart (1999) - NATO BOMBARDOVANJE JUGOSLAVIJE

Foto: Profimedia/AFP

12. mart (2003) - ATENTAT NA DEMOKRATSKOG PREMIJERA ZORANA ĐINĐIĆA

Printskrin: Youtube/nestonesto2, Wikipedia/Demokratska Stranka

17 - 19. mart (2004) - POGROM SRBA SA KOSOVA I ALBANSKI ZLOČINI

Printskrin: Youtube/Eparhija Rasko-prizrenska

11. mart (2006) - BIVŠI PREDSEDNIK JUGOSLAVIJE SLOBODAN MILOŠEVIĆ UMRO U HAŠKOM PRITVORU

Foto: Profimedia/AFP

Nisu retke ni teorije zavere, a jedan od najglasnijih u njihovom iznošenju je novinar i publicista Milan Vidojević. On tvrdi da magovi novog svetskog poretka ne propuštaju važne datume, te da je ritualna smrt Srbije bio događaj u Rambujeu.

- Bilo je jasno da će 24. marta morati da padne krv, da budu prinete žrtve, kako bi magijski deo uništenja Srbije bio u pravoj funkciji i snazi - objasnio je on.

VIDEO: Šta bi se desilo da je Milošević pao 9. marta

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    11. mart 2018 | 16:49

    SRBIJA JE KO PTICA FENIKS DIZE SE IZ PEPELA I BROJ 99 ZNACI POBEDU-SRUSILI SMO NEVIDLJIVOG I OZNACILI KRAJ NATOu!! PROBUDILI SMO DVE SVETSKE SILE A I TRECU NISTA MANJU A SVE ONE SU POSTALE NEVIDLJIVE ZA NATO RADARE!!! SRBI SU BOZIJI NAROD I NAS GEN JE NEUNUSTIV!!!

  • Covek

    11. mart 2018 | 19:46

    Господе,штити Србе и Србију,јер су доста испаштали због неверовања у Тебе!

  • Sloba

    11. mart 2018 | 17:07

    I da je Sloba predao vlast 9 Marta, Srbija bi opet bila bombardovana. Da ne mastamo vise , sta bi bilo kad bi bilo, valjda nas je istorija naucila kroz sta smo sve prosli sa tzv saveznicima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA