≫ 

Postavljaju 30 kamera u srpskom gradu, na autobuskim stajalištima, trotoarima, raskrsnicama

Reč je o projektu "Kragujevac - bezbedan grad"

  • 6

U Kragujevcu će biti postavljeno 30 kamera za video nadzor na više lokacija u gradu. Kako se navodi u saopštenju gradske uprave, cilj je da se obezbedi siguran i bezbedan javni prevoz u Kragujevcu.

U Obrenovcu postavljeno 40 kamera i panik tasteri: Lakša komunikacija policije i građana dovešće do smanjenja kriminala (FOTO)

Reč je o projektu "Kragujevac - bezbedan grad", koji je dobio saglasnost Gradskog veća, a za koji će Grad Kragujevac aplicirati kod Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave radi obezbeđivanja sredstava u iznosu od 25 miliona dinara.

Projekat, objašnjavaju nadležni, predviđa instaliranje kamera za video nadzor na 30 lokacija u gradu, na autobuskim stajalištima, trotoarima, parking prostorima, raskrsnicama, kako bi se omogućilo unapređenje sistema javnog gradskog i prigradskog prevoza.

VIDEO: Nova policijska kamera u Bgd, nema šanse da je vozači primete

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran Veteran

    14. mart 2018 | 11:52

    Postavlja policija radi bržeg otkrivanja krivičnih dela.

  • sloba

    14. mart 2018 | 16:04

    Za 25 mil dinara ja cu da ugradim robota u KG

  • Batanis

    14. mart 2018 | 13:28

    Postaviti na ta mesta saobracajca i biti ce efikasnije i jeftinije jer i onako su na platnom spisku i nigde ih nema osim na mestima gde je brzina ogranicena na 40 km bez razloga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA