U istom danu dobio stan, upoznao premijerku i fudbalsku legendu: Tek tada je usledilo posebno iznenađenje (FOTO)

Srećni dobitnik kaže da je prezadovoljan, da sigurno zadržava stan, da se takva šansa ne propušta i da se nada da će to značiti njegov povratak u Beograd, grad u kome je rođen i gde je završio studije

  • 4

Srećni dobitnik stana u Beogradu u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" Uroš Protić ušao je danas u svoj stan u naselju Braće Jerković. Urošu su priredili iznenađenje i tek što je sa devojkom došao da vidi stan, neko mu je zvonio na vrata, mislio je da je greška, ali to je bio naš proslavljeni golman Ivica Kralj, koji je Uroševu kovertu izvukao.

Za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi" dnevno stiže do 300.000 koverata

Kralj je na poklon doneo potpisanu loptu, a oduševljeni Uroš je rekao da su Kralja, njegov brat i on oduvek voleli i gledali i da su "znali da je kralj, ali sada ga obožavaju".

Foto: Tanjug/Zoran Zestic

Srećni dobitnik kaže da je prezadovoljan, da sigurno zadržava stan, da se takva šansa ne propušta i da se nada da će to značiti njegov povratak u Beograd, grad u kome je rođen i gde je završio studije.

Uroš sada živi u Arilju.

Foto: Tanjug/Zoran Zestic

- Eto, nakon par godina opet, na najlepši mogući način ukazuje mi se šansa da se vratim u ovaj grad, u kome sam rođen. Predivno je, jedinstveno. Po struci sam industrijski dizajner i trenutno sam bez posla. Evo, prvi uslov se stekao iznenada ovom igrom, još da se nađe posao u sferi i zaokružio sam celu priču - kaže Protić.

Naš proslavljeni golman Ivica Kralj rekao je da nema većeg zadovoljstva, nego kada ima priliku da usreći nekoga, da je on učinio "tu malu stvar" i izvukao Uroša i da sada, kada ga je upoznao, zadovoljstvo mu je još veće.

- Niko od nas, kada igra neku igru, ne nada se da može da dobije, vidite sami da je sve moguće, akcija je dobra, pokazalo se to i sa više od tri miliona koverata na izvlačenju, vlada je napravila dobar potez, jednostavno treba poštovati zakon i igrati nagradnu igru - rekao je Ivica Kralj.

Foto: Tanjug/Zoran Zestic

Protiću su prethodno svečano uručeni ključevi od stana, a ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðorđević, pozvao je građane da učestvuju, jer, kako je rekao, to doprinosi boljem životu svih naših građana.

- A mi u vladi Srbije ćemo se truditi da maksimalno transparentno taj novac utrošimo i da građani vide kako i na koji način imaju koristi od svega toga - rekao je ministar.

Najbolja potvrda toga da se radi dobar posao jeste, kaže ministar, jeste i to što mu je srećni dobitnik Uroš rekao - da je sada u Arilju prava pomama za slanjem fisklanih računa.

Foto: Tanjug/Zoran Zestic

Srećni dobitnik Uroš Protić iz Arilja zahvalio je svima i dodao da je predivan osećaj i da se nikada lepše u životu nije osećao.

- Hvala svima, ja nisam navikao na ovoliku pažnju. Predivan je osećaj. Hvala svima koji su organizovali igru, i zbog same akcije koja doprinosi smanjenju sive ekonomije, a i zbog toga što sam ja dobio stan, nikada mi se to nije desilo u životu i nikada se nisam lepše osećao - rekao je Protić, koji se u Vladi Srbije susreo i sa premijerkom Anom Brnabić.

Kako dodaje, nije verovao u “tako nešto”, i sada želi da razuveri ostale koji misle da je igra nameštena - da nije.

- Vidim da ima mnogo ljudi koji ne veruju da je ovo stvarno, misle da je namešteno i hoću sve da uverim da se ovo stvarno dešava i ako ne verujete, slobodno dođite u Arilje i pitajte bilo koga ko mene poznaje i reći će vam da li je to istina. Osećam se fenomenalno i jedva čekam da se uselim u stan - kaže srećni dobitnik.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lea

    14. mart 2018 | 15:09

    Ne zam sta ga je odvelo u Arilje ako je rodjen u Beogradu?Glavni grad je mesto gde se moze naci posao industrijskog dizajnera. Treba pretrazivati Internet i naci ce sigurno. U toj oblasti uvek ima nesto novo da se uci i da se stekne jos srodnih znanja. Ne treba slusati pesimisticke izjave koje su danas uobicajene da u Srbiji nema posla. Vazno je usavrsavati se i uvek ce se naci posla. Postoje i strani sajtovi za tu oblast. Neka ne ceka na oglase nego da se direktno javlja firmama i da koristi svoju umetnicku vestinu i za srodne oblasti.Moj sin je zavrsio 3d animaciju a radi u studiju gde pravi 2d. Takodje nalazi i honorarne poslove.

  • Coka

    16. mart 2018 | 22:20

    Divan decko, cestitke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA