Grad Požarevac dobio prestižno priznanje "Brand Leader Award"

Nagrada "Brand Leader Award" se dodeljuje na osnovu niza standardizovanih kriterijuma koji podrazumevaju inovativnost, visok stepen tržišne prepoznatljivosti i pozicioniranja autenticnog proizvoda

  • 0

Održana je 5. Biznis konferencija "Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona - TIL 2018"  pod pokroviteljstvom Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije u Sava Centru u Beogradu.

Na ovoj konferenciji učešće je uzeo Grad Požarevac a prezentaciju, o privrednim potencijalima je održao gradonačelnik Grada Požarevca Bane Spasović Nakon održane konferencije gradonačelnik Spasović je, u ime grada, dobio nagradu "Brand Leader Awar".

Nagrada "Brand Leader Award" se dodeljuje na osnovu niza standardizovanih kriterijuma koji podrazumevaju inovativnost, visok stepen tržišne prepoznatljivosti i pozicioniranja autenticnog proizvoda. Nagrada se dodeljuje devet godina u cilju afirmacije najistaknutijih kompanija, institucija, pojedinaca i medija koji kontiniuranim pozitivnim razvojem i inovativnim strategijama postavljaju više standarde i unapredjuju tržište, te daju izvanredan doprinos u popularizaciji privrednog potencijala, kreiranja konkuretnog tržišnog imidža Regiona.

Foto: Promo

Cilj 5. Biznis konferencije "TIL 2018" usmeren je ka sagledavanju daljeg ekonomskog prosperiteta kroz ključne promene na tržištu transporta, infrastrukture i logistike Dunavskog regiona i JIE.

Učesnici su kroz nekoliko paralelnih celina (Plenarni deo, B2B sastanci, Okrugli sto) imali priliku da u cilju poboljšanja uslova poslovanja, a u skladu sa prioritetnim interesima privrede, privrednika i struke, svojim znanjem i praktičnim iskustvom podstaknu nove inicijative i poslovne prilike, postave smernice za unapređenje tržišta kroz umrežavanje, usklađivanje posebnih i zajedničkih interesa.

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA