≫ 

Završeno izvlačenje igre "Uzmi račun i pobedi": Beograđanki stan u Zemunu, igrač iz Starčeva seli se na Novi Beograd

Koverte koje nisu izvučene večeras, učestvuju u narednim izvlačenjima, prvo sledeće je za dve nedelje, 7. aprila

  • 10

Završeno je četvrto, poslednje izvlačenje u prvom krugu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2018  a u trci za  dva stana pobedili su Dušanka Đurić iz Beograda koja je dobila stan u Zemunu, i Janko Poulić iz Starčeva koji je osvojio stan na Novom Beogradu.

Kako da razlikujete lažni od pravog fiskalnog računa: Ako nemate ovaj znak i podatke na njemu, diskvalifikovaće vas iz nagradne igre!

U poslednjem izvlačenju na prvom programu RTS borbu protiv sive ekonomije podržali su jedini srpski automobilista u Formuli 1 Miloš Pavlović, evropska šampionka u streljaštvu Andrea Arsović, kapiteni najvećih fudbalskih rivala u Srbiji Partizana i Crvene zvezde, Miroslav Vulićević i Nenad Milijaš, mladi glumci Miloš Ðurović i Brankica Sebastijanović, kao i baletski umetnici Sonja Lapatanov i Nikola Tomašević.

Kapiten Partizana Miroslav Vulićević  izvukao je srećnu dobitnicu stana od 55 kvadrata u Zemunu - Dušanku Đurić iz Beograda, dok je kapiten crvene Zvezde Nenad Milijaš usrećio je Janka Poulića iz Starčeva koji je dobio stan od 70 kvadrata na Novom Beogradu.

Foto: RTS

Prvo su baletski umetnici Sonja Lapatanov i Nikola Tomašević izvukli 10 srećnih dobitnika "Gomeks" vaučera od po 60.000 dinara a njih su dobili:

1. Slobodan Obradović, Veternik

2. Georg Letić, Subotica

3. Milka Pešić, Zvezdara

4. Mirjana Dejanović, Kikinda

5. Danijela Kunić, Sombor

6. Tatjana Đorđević, Merošina

7. Slavica Marković, Užice

8. Aleksandar Jevtović, Užice

9. Biljana Marković, Mali Zvornik

10. Miodrag Jovanović, Predejane

Foto: RTS

Mladi glumci Miloš Ðurović i Brankica Sebastijanović izvukli su srećne dobitnike vaučera "Gorenje" u vrednosti od po 120.000 dinara: 

1. Stanislava Kantor, Bačka Palanka

2. Aleksandra Topalović, Čačak

3. Zorana Lajančić, Nova Varoš

4. Marina Đorđević, Knjaževac

5. Dušan Nikolić, Zrenjanin

6. Dušan Amidžić, Vukovac

7. Marija Paunović, Sevojno

8. Gojko Panić, Banatski Dvor

9. Leposava Radosavljević, Kneževac

10. Stjepan Josipović, Novi Sad

Dobitnike 14 automobila "FIAT 500 L" izvukli su Andrea Arsović, evropska šampionka u streljaštvu i Miloš Pavlović, rpski automobilista u Formuli 1. Oni su sreću doneli:

Foto: Printskrin/http://fiatsrbija.rs/

1. Vuk Obradović, Beograd

2. Marijana Tilica, Požarevac

3. Mileta Ristić, Mladenovac

4. Olivera Marić, Zrenjanin

5. Milica Milojević, Beograd

6. Miljana Daničić, Beograd

7. Biljana Petrović, Beograd

8. Suzana Rašić, Niš

9. Marina Ratković, Bačka Topola

10. Svjetlana Zeljković, Novi Sad

11. Goran Miljuš, Smederevo

12. Ružica Mitevski, Beograd

13. Ratomir Stanisavljević, Trstenik

14. Srbislav Radosavljević, Beograd

U večerašnjem izvlačenju skoro šest miliona koverti je bilo u igri za dva stana - od 70 kvadratnih metara na Novom Beogradu i 55 kvadratnih metara u Zemunu, za 14 automobila FIAT 500L i 20 robnih vaučera koji se mogu iskoristiti u prodajnim objektima "Gomeks'' d.o.o. i "Gorenje'' d.o.o.

Komisiju čini pet članova, koji tokom emisije proveravaju da li su ispunjeni uslovi definisani Pravilima nagradne igre. Ukoliko komisija ustanovi da bilo koja od izvučenih koverata ne ispunjava uslove za učešće u nagradnoj igri, izvlačenje koverata se nastavlja sve dok se ne izvuče koverta koja ispunjava uslove.

Priređivač nagradne igre - Vlada Republike Srbije, kontaktiraće sve srećne dobitnike već sutra, 25. marta i obavestiće ih o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja. Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri. Ukoliko se utvrdi kršenje pravila, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u narednu nagradnu igru koju će priređivač organizovati.

Foto: Tanjug/Tanja Valič

Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu "Politika“ u sredu 28. marta, kao i na internet stranicama Vlade Republike Srbije www.srbija.gov.rs , nagradne igre www.uzmiracun.rs i Radiotelevizije Srbije www.rts.rs

Dobitnici nagrada dobiće uputstvo o preuzimanju nagrada u roku od 30 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu “Politika“ dok je rok za preuzimanje nagrada 60 dana od dana objavljivanja dobitnika u „Politici“.

Koverte koje ne budu izvučene večeras, učestvuju u narednim izvlačenjima u drugom krugu nagradne igre.

Sve koverte pristigle do navedenog vremenskog roka, biće prenete iz Glavnog poštanskog centra do studija u kojem se održava izvlačenje, uz obezbeđenje MUP Srbije, navedeno je u saopštenju.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljusa

    24. mart 2018 | 17:34

    Ajde neka nam je sa srecom...:)

  • . Anica

    24. mart 2018 | 18:45

    Najsrecniji su Beogradjani to je i cilj igre. Pitanje je da li su koverte iz malih mesta uopste u toj gomili.

  • Jasa

    24. mart 2018 | 18:37

    Ја заиста немам среће у извлачењима....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA