≫ 

"Ja ne verujem, ja zaista ne verujem!": Pronašli smo dobitnicu stana u Zemunu

Dušanka Đurić iz Beograda je penzionerka

  • 7

Završeno je četvrto, poslednje izvlačenje u prvom krugu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2018" a u trci za dva stana pobedili su Dušanka Đurić iz Beograda koja je dobila stan u Zemunu, i Janko Poulić iz Starčeva koji je osvojio stan na Novom Beogradu.

Završeno izvlačenje igre "Uzmi račun i pobedi": Beograđanki stan u Zemunu, igrač iz Starčeva seli se na Novi Beograd (UŽIVO)

Kontaktirali smo dobitnicu stana u Zemunu Dušanku Đurić iz Beograda kojoj je sreću doneo kapiten Partizana Miroslav Vulićević.

Kao što smo i očekivali ona od sreće nije mogla da govori.

- Ja ne verujem, ja zaista ne verujem! Uničići su bili kod nas, bila sam fokusira na njih i nisam toliko ni obratila pažnju na televizor. Ne znam šta da kažem, stvarno ne znam. Zaista smo šokirani, slali smo za svaki ciklus po 4 ili 5 koverti, zavsi koliko se skupi. Juče smo baš poslali 3 - rekla nam je Dušanka i dodaje:

- Mi smo penzioneri, pa će nam ovo dobro doći. Još smo u šoku. Ne mogu još da dođem sebi. Baš malopre me je i sestra zvala, rekla je da je odmah prepoznala moj rukopis. 

U ime redakcije Telegraf.rs čestitamo srećnoj dobitnici.

OVDE pogledajte sve dobitnike nagradne igre "Uzmi račun i pobedi".

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA