Svi se sećamo "Šuntavila" i sa kojim žarom je narod branio svoj most od Klintona, a retko ko zna nastavak priče (VIDEO)

Najpoznatiji meštanin sela Majur kod Jagodine poznat pod nadimkom Šuntavilo, junak je jednog od najgledanijih domaćih klipova na društvenoj mreži Jutjub, koji je do sada pregledalo više od pola miliona korisnika

  • 2

U vreme NATO bombardovanja srpske televizijske stanice su emitovale gomilu najstrašnijih priloga o teškim tragedijama koje su tog marta zadesile našu zemlju. Broj mrtvih se samo uvećavao, a naše živote su obeležile sirene za uzbunu, kao i prekid napada ("šizele" i "smirele"). Jedan od retkih TV priloga, koji je i dan danas gledan, a koji ne spada u takve reportaže, snimljen je tih dana na periferiji Jagodine, u naselju Majur.

MNOGI MISLE DA JE I DALJE ŽIV: Da li ste znali da je Šuntavilo umro pre četiri godine? (VIDEO)

Najpoznatiji meštanin sela Majur kod Jagodine poznat pod nadimkom Šuntavilo, junak je jednog od najgledanijih domaćih klipova na društvenoj mreži Jutjub, koji je do sada pregledalo više od pola miliona korisnika.

Živadin Jeftić je tvrdio da je drveni most od velike važnosti za njih, jer pomaže onima koji u tom kraju imaju njive i bašte, a spaja i selo Majur sa perifernim naseljem u Jagodini - Kolonija.

Pošto je ovaj snimak načinjen u vremenu kada se internet još uvek probijao i nije imao toliku popularnosti, ovaj klip je naknadno postigao veliki uspeh, i bio je jedan od najgledanijih u to vreme, a do sada ga je pregledalo preko 500.000 korisnika.

Ipak, malo ko zna da je nakon ovog snimka nastala još jedna parodija, na čijem snimanju su se "pojavili" Slobodan Milošević i Milutin Mrkonjić. Ova parodija je snimljena pet godina nakon prvog snimka koji je postao pravi hit u javnosti.

Živadin je, nakon bombardovanja, pokazao smisao za pesmu, a imao je i planove za razvoj lokalne samouprave.

Nakon toga je i tvrdio da mu je Džordž Buš poslao zlatni sat koji je s ponosom nosio.

Omiljene zemlje su mu bile Srbija, a i Italija, posebno mesto u njegovom srcu je imao Rim, koji je posebno pozdravljen.

Nakon što je postao internet senzacija, to ga nije mnogo promenilo, pa je objasnio i kako je obožavateljke odbio 1.000 evra, a dobio žutu kapu.

Nažalost, ljubimac ovdašnjih koirisnika društvenih mreža se pre četiri godine razboleo i preminuo. Mirno, tiho, zaboravljen od očiju javnosti.

Ovim putem, redakcija Telegrafa u ime svih onih koje je nasmejao i uveselio svojim pojavljivanjima u javnosti, podseća na ovog iskrenog šaljivdžiju, koji je stotinama hiljada korisnika interneta, vreme provedeno na pored kompjutera učinio zanimljivijim, duhovitijim i vedrijim.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Korchagin

    26. mart 2018 | 22:38

    Vecna slava jednoj neiskvarenoj i iskrenoj slovenskoj dusi.... Hvala ti na pozdravu,i hvala Milosu koji me je udostojio tvoje paznje. Pocivaj u miru,ja te bar nikad necu zaboraviti. Laki iz Chiampa.

  • Lav

    29. mart 2018 | 22:10

    Bio je car

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA