Kompanije Knjaz Miloš i Bambi donirale "Xbox" konzole i LCD televizore dečjim odeljenjima zdravstvenih ustanova širom Srbije

Kako bi se najmlađim pacijentima olakšao boravak u bolnici, kompanije Knjaz Miloš i Bambi donirale su „Xbox“ konzole za igrice i LCD televizore dečjimodeljenjima zdravstvenih ustanova širom zemlje

  • 1

17- Ovakve inicijative društveno odgovornih kompanija upotpunjuju bolničke sadržaje i pomažu da naši najmlađi pacijenti kvalitetno ispune vreme, razonode se i skrenu misli, kroz igru i druženje. Kada se deci omogući da se bave uobičajenim aktivnostima, boravak u bolnici postaje ugodniji, a mi kao medicinsko osoblje zahvalni smo na tome - rekla je Dragana Palalić, glavna sestra bolnice za pedijatriju “Dr Olga Popović – Dedijer“, koja je u sastavu KBC Zvezdara.

Kako donacija sadrži svu potrebnu opremu: konzolu za igranje, televizor, džojstike i najpopularnije igre, kompleti su odmah instalirani i pripremljeni za upotrebu u 10 bolnica širom zemlje, što je izazvalo radost i osmehe mališana.

U kompanijama Knjaz Miloš i Bambi raduju se povratnim reakcijama zdravstvenog osoblja i dece, jer predstavljaju pravi podsticaj da se društveno odgovorno ophode i ubuduće.

(Telegraf.rs/ PR)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA