≫ 

Nema slabih kazni: Prekoračenje brzine u naseljenom mestu ipak će vozače koštati dozvole

 ≫ 

Direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja Damir Okanović pozdravlja odluku nadležnih

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Dragomir
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dragan

    24. jun 2018 | 19:06

    Gradjani podrzimo kandidate koji ce da ukinu ovakve kazne, jer bahati vozaci su uglavnom bogatasi, mafijasi i licnosti koji nece nikada platiti nikakvu kaznu, policija kaznjava uglavnom sirotinju za banalne stvari. Zbog toga se saobracajne nesrece i dogadjaju, jer oni koji ih iyayivaju su van zakona. Voze kako hoce i rade sta hoce. Sirotinja ispasta za najmanju sitnicu, star auto, lose gume i slicno.

  • Bivši zvezdaš

    02. april 2018 | 12:44

    Vozač sam već četrdeset drugu godinu, i svašta sam preturio preko glave od strane saobraćajne policije i države, ali ova podmetanja sa učestalim menjanjem zakona o beznadnosti saobraćaja, ne samo da nam vređaju inteligenciju, već je preraslo u opštu otimačinu prevelikih suma novca, kojeg ionako nemamo! Slažem se da treba kazniti bahatog vozača, onog ko vozi 20-30 ili više km od dozvoljene brzine, ali kazniti za jedan ili dva km prekoračenja, nije ništa drugo nego bezobrazluk i bahatost sistema prema vozačima! Taj jedan km nemože biti ništa drugo nego samo još jedan način za otimanje para od naroda! Registracija auta, cene goriva, cene delova.... Na sve su natovarili i pretovarili toliko nameta, da je to neizdrživo. Sada se spremaju da nas oderu prilikom uvoza polovnjaka, jer su to navodno krševi!? A ovo što voze tri petine vozača u Srbiji, nisu krševi!?!? Slušao sam, neku spodobu na televiziji, koji je trućkao na tu temu, i umalo nisam razbio tv!!! Priprema nas za dranje, kao da mi ne znamo šta je novi auto!!! Ali, kako ga kupiti? Od onoga što nam ne otme vlast, neće da može! A oni, imaju carske plate, i mogućnost da nas zasipaju demagogijom, kao mentalci.

  • Mica

    02. april 2018 | 12:24

    Prvo trebate puteve da napravite da budu vozaci sigurni na putevima ,znakove postavite da se lepi vidi,vozace u alkoholisanom stanju ili pod drogom da se kontrolise a ne sve vozace da maltretirate sto voze malo brze,obeleziti pesacke prelaze i znakove da to lici lepo i pesake treba kontrolisati zasto samo prelaze ulicu i ne gledaju dali auto moze da se zaustavi a ne samo prolaze kao muve bez glave.Kad je tehnicki pregled zasto ima propusta jer pola Srbije auti nisu u dobrom stanju i voze se putevima.Sredite prvo greske i ne kaznjavajte narod da punite samo budzet sa novac to nije lepo i budite malo ljubazni kada napravi neko gresku da mu objasnite da ne pravi vise greske tako bice za sve granjane sigurnije pesake i vozace.Hvala!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA