≫ 

Stan u Beogradu osvojila Katarina iz Svrljiga: Izvučeni dobitnici nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"

Ovog puta građane očekuje: šest stanova, od toga pet u Beogradu i jedan u Novom Sadu, 50 putničkih vozila Fiat 500L Pop Star i 100 robnih vaučera

  • 7

Drugi krug nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2018" biće održan tokom aprila, a prvo javno izvlačenje je počelo na prvom programu RTS-a.

Poulići iz Starčeva se celo veče šalili "evo je naša koverta", a kad je stvarno izvučena onda su zanemeli

Ostala izvlačenja u drugom krugu biće održana 14, 21, i 28. aprila, najavljeno je iz Vlade Srbije.

Printskrin: RTS

Dobitnica stana je Katarina Stevanović iz Svrljiga. Dobitnici je sreću doneo teniser Filip Krajinović.

Dobitnici automobila "fijat 500L" su: Bojana Ruvidić iz Šapca, Nenad Vučković iz Beograda, Sanja Đurić iz Subotice, Vladan Popov iz Vršca, Ljubica Savić iz Medveđe, Žarko Zorić iz Starih Banovaca, Izabela Karas iz Vršca, Aleksandra Damjanović iz Kruševca, Jovan Bubanja iz Beograda, Srđan Andrić iz Vrbasa, Miodrag Redžić iz Beograda, Branislavka Vuksanović iz Kruševca.

Vaučere "Tehnomanije" u vrednosti od 60.000 dinara dobili su: Milena Gajić iz Paraćina, Predić Biljana iz Grocke, Marić Dušanka iz Miroslavaca, Ilić Petar iz Despotova, Dragica Maoduš iz Ledinaca, Anđelković Slaviša iz Borče, Zavić Ratka iz Šimanovaca, Vavika Kalma iz Bečeja, Jovana Krstić iz Jagodine i Krstić Marija iz Žitkovca.

Izvučeni su dobitnici deset robnih vaučera "Disa" u vrednosti od 60.000 dinara: Goran Kovač iz Čortanovaca, Slavica Božić iz Novog Sada, Božica Dubajić iz Stanišića, Suzana Canić iz Beograda, Tatjana Mirić iz Kragujevca, Suzana Tica iz Novog Sada, Predrag Mlađen iz Kragujevca, Danijela Marković iz Sremčice, Vera Dimić iz Batočine i Sanja Milenković iz Kruševca.

Ukupna vrednost nagradnog fonda u drugom krugu iznosi 139.875.730,12 dinara sa PDV-om, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

U direktnom televizijskom prenosu vredne nagrade izvlače Filip Krajinović, Jasna Šekarić, Ivana Maksimović Anđušić, Isidora Građanin, Olivera Bacić, Sofija Rajović i Đorđe Stojković.

6 STANOVA I 5 AUTOMOBILA

Ovog puta građane očekuje: šest stanova, od toga pet u Beogradu i jedan u Novom Sadu, 50 putničkih vozila Fiat 500L Pop Star i 100 robnih vaučera koji se mogu iskoristiti u prodajnim objektima Forma Ideale,Gorenje, Tehnomanija, DIS, Gomeks i Ušće šoping centar.

Ukoliko njihove koverte još uvek nisu izvučene, građani nemaju razloga za brigu i dalje imaju šanse u ovoj igri na sreću, jer sve koverte koje su poslate pre početka drugog, a nisu izvučene u prvom krugu takođe učestvuju dalje u igri.

Četvrtim javnim izvlačenjem, u subotu 24. marta, završen je prvi krug nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2018".

Printskrin: RTS

U prvom krugu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2018" održana su 4 javna izvlačenja koja su emitovana 3, 10, 17. i 24. marta na prvom programu Radio Televizije Srbije. Građanima je kao nagrada za odgovornost i visok nivo poreske discipline u ruke otišlo čak 135 nagrada iz nagradnog fonda koji je iznosio 117,354,318.01 dinara. Podeljeno je 5 stanova, od toga 4 u Beogradu i 1 u Novom Sadu, 50 automobila Fiat 500L Pop Star i 80 robnih vaučera. Sredstva za nagradni fond prikupljena su od strane Vlade Republike Srbije i privrede okupljene u Savezu za fer konkurenciju.

NAJSREĆNIJI DO SADA

Oni najsrećniji, kojima su u ruke otišli ključevi stanova u Beogradu i Novom Sadu su Dejana Lukić iz Zemuna, Uroš Protić iz Arilja, Imre Baranji iz Bačkog Gradišta, Dušanka Ðurić iz Beograda i Janko Paulić iz Starčeva. Ugovore je sa dobitnicima potpisao ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðorđević.

Printskrin: RTS

Nagradna igra deo je edukativne kampanje u Godini borbe protiv sive ekonomije, čiji je cilj podizanje svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije, stimulisanje bezgotovinskih plaćanja i jačanje motivacije za poštovanje propisa.

SREĆU DONOSILI FUDBALERI, GLUMCI, PEVAČICE...

U bazenu sa kovertama, specijalno napravljenim za ovu priliku, našle su se brojne javne ličnosti i donele sreću građanima. Među njima su teniserka Jelena Janković, fudbaleri Ivica Kralj, Nenad Milijaš, Miroslav Vulićević i Milan Jovanović, glumci Snežana Savić, Mina Lazarević, Aleksandar Srećković Kubura i Aleksandar Radojičić, pevačica Lena Kovačević, automobilisti Miloš Pavlović i Dušan Borković, balerina Sonja Lapatanov i mnogi drugi.

Izvlačenjem koverata i pozivom građanima da uzimaju račune pri kupovini i budu fiskalno odgovorni, dali su svoj doprinos i podržali borbu protiv sive ekonomije, navodi se u saopštenju.

Printskrin: RTS

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    7. april 2018 | 18:32

    Katarina cestitam. Bog te bas pogledao uoci Vaskrsa. Srecno

  • Dare

    7. april 2018 | 17:54

    Kao da su pirane u bazenu,niko malo ruku da zavuce...7,5 miliona koverti,od toga 100,000 u igri,tj koverte na povrsini...

  • Dačo

    7. april 2018 | 19:11

    Ako

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA