Vatrogasci spasavali golog Kragujevčanina zaglavljenog 12 sati u prolazu, dan nakon što su ga izvadili iz reke

Muškarac koji je više od 12 sati bio zaglavljen u prolazu širine 20 cm u Kragujevcu izvučen je posle intervencije pripadnika Vatrogasno-spasilačke brigade

  • 1

Vatrogasci su primili dojavu tek jutros oko 10 časova o čoveku koji je zaglavljen između dva objekta u Ulici Milovana Glišića, a akcija spasavanja je trajala oko 40 minuta.

Komandant vatrogasno-spasilačke brigade Kragujevca Nenad Milošević je rekao agenciji Beta da su spasioci morali da probiju zid na jednom objektu kako bi došli do zaglavljenog muškarca.

- To je bilo jedino rešenje kako bismo došli do muškarca koji je, prema našim saznanjima, više od 12 sati bio zaglavljen u prolazu između jedne stambene zgade novije gradnje i kuće. Bili smo vrlo pažljivi zbog elektroinstalacija u kući i da ne povredimo osobu - rekao je Milošević.

Luda priča iz Kragujevca Foto: Telegraf

Spaseni muškarac je bio nag i u svesnom stanju, odmah je primio infuziju i Hitna pomoć ga je prevezla u Klinički centar.

U spasavanju je učestvovalo sedam pripadnika Vatrogasno-spasilačke brigade sa dva vozila i opremom za spasavanje iz ruševina. Nije poznato kako se čovek našao zaglavljen u tako uskom prolazu.

Milošević je naveo da su vatrogasci istog čoveka i juče spasli, kada je skočio sa mosta u mestu Božurnja u opštini Topola.

Spaseni muškarac je srednjih godina i iz jednog sela kod Kraljeva.

Daljinac

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA