"POD MAČ, BATO" osniva naučni institut: Miroljub Petrović čeka na akreditaciju, nadležni tvrde da nisu dobili zahtev

Bez akreditacije i zvaničnih prostorija za rad, nudi studije za diplomirane istoričare po ceni od 950 evra

  • 7

Miroljub Petrović, u javnosti poznat po izreci "pod mač, bato", posle duhovnih i estradnih savetnika i lekara prirodne medicine, počeo je da školuje i diplomirane istoričare. Direktor je Instituta za nacionalnu istoriju, koji bez akreditacije i sa adresom u Njujorku, za 950 evra po godini, nudi studije istorije.

Na udaru Karleuša, Maja Volk, Mirjana Bobić Mojsilović: Tužilaštvo podiže krivične prijave protiv poznatih koji nisu za vakcinaciju

Na sajtu instituta navodi se da je ustanova u procesu akreditacije kod ministarstva. Niti je napisano kod kog ministarstva, niti ijedno ministarstvo, pa bilo ono zaduženo i za prosvetu, izdaje akreditacije. To je dosad bio posao Komisije za akreditaciju, a uskoro će se njime baviti Nacionalno akreditaciono telo, koje bi u narednim nedeljama trebalo da bude formirano, pišu "Večernje novosti". U Komisiji, nezvanično saznaje list, nikada nisu akreditovali ovakvu instituciju, niti imaju njihov zahtev. U Ministarstvu prosvete kažu da oni nisu izdali dozvolu za rad ovom institutu.

"Uči" lekare, a sada i istoričare Printskrin: TV Happy

Direktor Miroljub Petrović odbio je da govori za "Novosti" o radu Instituta, o tome da li su neki studenti već upisani, da li je nastava počela, da li se odvija onlajn ili imaju prostorije u Srbiji...

Sedište im je u u Njujorku, u stanu broj 11, na adresi 116. Ulica 8786, Ričmond Hil. Puna cena školarine je 950 evra, ali postoji i popust od deset odsto za uplate u gotovini, kao i 50 odsto popusta ako dvoje, troje ili više članova porodice upisuje fakultet. Prva rata plaća se 350 evra prilikom upisa, druga nakon položenih šest ispita 300 evra i treća nakon 13 položenih ispita još 300 evra. Cena ispita je 60 evra.

Emisija koja preti da obori sve rekorde: Bato, budi muškarčina u Isusovoj ligi šampiona! Novo obraćanje Miroljuba Petrovića (najjači citati)

Institut za nacionalnu istoriju deo je Centra za prirodnjačke studije, a Petrovićeve obrazovne institucije više puta su menjale ime - fakultet, institut, univerzitet za prirodnu medicinu, za prirodne studije... Cena školarine bila je ista i na ovim, takođe neakreditovanim studijama, samo što su ranije, 2012. godine, imali registrovane prostorije u Beogradu i Novom Sadu. Posle se biznis preselio u virtuelni svet.

Daljinac

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    24. april 2018 | 09:43

    Mozemo se mi smejati i ismejavati ali ima on dobrih teza, i ume da pametno da zbori,slusao sam neke njegova istrazivanja na you tube i mogu vam reci da su na zavidnom nivou.

  • binsr

    24. april 2018 | 09:25

    Pa nije on bato poslao zahtev ovde kod ovih ovozemaljskih komisoja za akreditaciju.. on je poslao sam sebi, pa sad ceka odgovor.. to tako ide, pod mac bato

  • Sale #3

    24. april 2018 | 09:38

    E da mi je videti nekog, ko ce kod njega da upise te kvazi fakultete, al ne sumnjam da ce ih biti. Sve dok je ovaca, nece faliti vune.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA