≫ 

Srceparajuće scene u Beloj Crkvi: Otac snimao predaju deteta majci koja ga vuče po zemlji, dečak se otimao i vrištao dozivajući tatu (VIDEO)

 ≫ 

Vanja Čolak objavio je video, nastao ispred Centra za socijalni rad u Beloj Crkvi, na Fejsbuku

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Srbin
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Zak

    30. oktobar 2018 | 06:49

    Ja sam isto razveden bili smo na sudu moj sin je zeleo da zivi samnom i sud je to tako i presudio ali sve se to dogodilo u Svajcarsku , sud uzima u obzir i detetovo pravo i nikada nista ne radi na silu najverovatnije da bi imali neke metode prilagodjavanja moj prijateljkoji je isto razveden njegova deca su bila jedne nedelje kod njega a druge nedelje kod majke i isto je bilo dobro bez ikakvih trzavica. Primetio sam iz vise slucajeva da se kod nas upotrebljava sila mislim da to ide na stete deci i da se licno meni taj metod ne dopada.

  • Miki

    27. april 2018 | 12:22

    Ne zna se tačno cela priča, ovako na prvu loptu, otac manipuliše, majka zlostavlja, dakle dete žrtva. Centri su naklonjeni majkama jer je to najsigurnije i ne treba ti velika pamet, njihove izveštaje može da radi svako ko zna držati olovku. U mom slučaju je socijalna radnica u trošila pola sata da predloži majku, srećom postoje sudovi, veštačenja, pa su popili šamarčinu svi iz csr. Dete je sud poverio ocu, a socijalni radnici i dalje sprovode teror svojim lažima protiv mene. Nažalost, da bi ih tužio za klevetu moram da istresem 2000 evra, tako da oni ne odgovaraju nikome, ni u mom, a neće ni u ovom slučaju.

  • Natasa

    27. april 2018 | 10:37

    Citam komentare i zakljucujem da vecina vas ima djecu. Pa zar niste i sami svjesni toga da djeca razlicito i neocekivano reaguju, nekad vas grle i vole, nekad nece ni da ih vi zagrlite ili poljubite, a nekad naprave totali haos i jedva uspjete da ih smirite. U normalnoj sam porodici i zena i majka troje djece, pa oni nekada izjave i pokazuju da vise vole samo mamu, pa nekada samo tatu. Suprug i ja smo to posmatrali i zakljucili da to nema veze sa događajima, pa se salimo na racun toga. Ali snimati takve emotivne izlive djeteta je za svaku osudu, da bi ste dobili neku vrstu dokaza koja hrani sujetu. Krajnje egoistican cin, bez trunke obzira. O piliciji i socijalnoj sluzbi koja je dopustila da se to dokumentuje, pa zatim i objavi, ne zelim ni da komentarisem. Ne znam zasto je majka tjerala djete da se vidi sa ocem koji nije zelio da cuje za njega sest godina (ako je tacna prica)? Ako ga je sama poslala kod oca, trebala je da bude svjesna posledica, pa neka razmislja da li joj je to trebalo i cega je bilo vrijedno. Za taj vremenski period koji je djete bilo kod oca, ako je zaista, a rekla bih da jeste manipulator, moglo bi se uticati na razmisljanje i starije osobe, a ne ovako malog bica. Neko je pitao zasto majka ne izmanipulise sa djetetovim emocijama kada je to lako. Ako neko nema potrebe za tim, ne moze ili ne umije da manipulise, to nikada nece ni pokušati da uraditi. Ovaj snimak ili bilo kakva desavanja, izjave slicne vrste radi hranjenja sujete i to na zalost javno, idu na stetu iskljucivo djeteta. Toga bi i novinari trebali da budu svjesni, pogotovo oni koji imaju djecu i porodice, a ne da daju vjetar u leđa ovakvim podmuklim djelima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA