≫ 

U stanju su šoka i neverice: Penzioneri Radojka i Vukadin su poslednji dobitnici stanova u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" (VIDEO)

Od šoka, neverice i sreće podrhtavao je glas srećne dobitnice

  • 0

Bančević Radojka (70) iz Zemuna osvojila je glavnu nagradu stan u izgradnji u Beogradu na vodi, a stan na Novom Beogradu "otišao je u ruke" Vukadinu Božoviću (71) iz Šida u poslednjem izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi".

Srećna dobitnica iz Zemuna i prethodnih godina slala je koverte sa fiskalnim računima sa nadom da će osvojiti neku od nagrada.

- U šoku sam, ne mogu da verujem da sam ja izvučena. Nadala sam se da ću biti izvučena, ali nisam baš očekivala da ću osvojiti glavnu nagradu. Ja stalno učestvujem u nagradnim igrama i uvek nešto osvojim, ali su to do sada bile sitne nagrade - započela je razgovor za Telegraf.rs srećna dobitnica kojoj je glas podrhtavao od uzbuđenja.

Bančević Radojka (70) iz Zemuna osvojila je stan u izgradnji u Beogradu na vodi Printskrin: RTS

Izvučeni poslednji dobitnici: Stan u Beogradu na vodi dobila Bančević Radojka iz Zemuna, na Novom Beogradu Vukadin Božović iz Šida

Nakon što prođe šok, uzbuđenje i neverica nakon izvlačenja, srećna dobitnica će da razmišlja šta je najbolje da uradi sa nagradom.

Nisam ni sanjala da ću biti izvučena pa sad ne znam šta da uradim sa stanom. Zaista ne mogu sad o tome da razmišljam. Sad se nalazim u bratovom stanu, muž mi je preminuo tako da sam sama jer nemam ni decu - završila je razgovor za Telegraf.rs Bančević Radojka (70) iz Zemuna.

Međutim, drugi dobitnik kom se život promenio u trenutku, iako još uvek ne može da poveruje da je baš on izvučen, ipak ima planove vezane za nagradu.

- Mi smo potpuno u šoku, komšije nas zovu, kuća je već puna. Ne možemo da poverujemo da smo osvojili stan, i još ne razmišljamo šta ćemo da uradimo, ali znamo da ga sigurno nećemo otuđiti - objasila je za Telegraf.rs Mara Božović (69) žena srećnog dobitnika.

Deca bračnog para još su u neverici bez obzira na to što su na televiziji čula ime svog oca.

- Naše dve ćerke ne veruju da je to istina. One će najverovatnije i dobiti stan - vidno uzbuđena, srećna i pomalo sumnjičava izjavila je Vukadinova žena.

Sve najbolje srećnim dobitnicima i verujemo da će doneti pravu odluku šta da urade sa svojom nagradom.

VIDEO: Katarina Stevanović iz Svrljiga dobitnica stana u nagradnoj igri Uzmi račun i pobedi

Daljinac

(Ivana Vlajković/i.vlajkovic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA