≫ 

Beogradski zavodnik Miloš odgovorio na SVE vaše brutalne komentare: Kazanova je Kazanova, bio on u farmericama, gaćama ili go (FOTO) (VIDEO)

Drago mi je da sam ti ulepšao dan, ali biram devojke kojima ulepšavam veče - jedan je od odgovora

  • 43

Beogradski Kazanova, Miloš Koprivica koji je za samo nekoliko minuta uspeo da poljubi i miluje nepoznatu devojku izazvao je lavinu komentara, kako onih brutalnih, tako i lepih. Zavodnik koji je dobio veliku pažnju javnosti odgovorio je na najupečatljivije, a naročito na one u kojima ga osporavaju i vređaju.

Miloš Koprivica (30) iz Beograda osnivač je Udruženja Društvena dinamika u službi zavođenja, a svoju veštinu pokazao je na Adi Ciganliji gde je u kratkom roku uspeo da obori sa nogu devojke kojima je prišao.

Povodom njegovog dela mnogi su se oglasili, a Miloš im nije ostao dužan.

Miloš je beogradski Kazanova, na njega padaju i one koje imaju momke: Nismo mu verovali, dok ga nismo videli u vreloj akciji na Adi (VIDEO)

Ovo su najzanimljiviji komentari čitalaca, a ispod se nalaze odgovori zavodnika:

Printskrin: Telegraf.rs

- Ko više pokušava ima i veće šanse da uspe. Ako muškarac ima dobre veštine, i pokušava sa devojkama koje mu se sviđaju, onda ima jako lep ljubavni život.

Printskrin: Telegraf.rs

- To zavisi od osobe do osobe, neke će biti još više oduševljene, jer pored svih mogućnosti i izbora koje uspešan muškarac ima, on bira da provodi vreme sa baš tom devojkom. Sve zavisi kako posmatraš stvari.

Printskrin: Telegraf.rs

- Kod žena je najvažnije kako se oseća pored tebe, koje emocije joj budiš i to je važnije od novca, fizičkog izgleda i drugih nebitnih sitnica.

Printskrin: Telegraf.rs

- Drago mi je da sam ti ulepšao dan, ali biram devojke kojima ulepšavam veče.

Miloš Koprivica u "vreloj akciji" na Adi Ciganliji koja je podigla prašinu u javnosti Printskrin: Telegraf
Printskrin: Telegraf.rs

- Vremena se menjaju, nismo više u prošlom veku.

Printskrin: Telegraf.rs

- Gde se obično krećeš?

Kazanova na delu Foto: Privatna arhiva
Printskrin: Telegraf.rs

- Hvala ti, ne treba mi, uvek sa sobom imam maramice, žvake i kondome.

Printskrin: Telegraf.rs

- Novinarka je samo napisala šta je videla. 

Miloš sa još jednom devojkom Foto: Privatna arhiva
Printskrin: Telegraf.rs

- Možeš da budeš najbolji zavodnik na svetu, džabe ako ti smrdi iz usta.

Printskrin: Telegraf.rs

- Rezultati govore, a ne mišljenja.

Printskrin: Telegraf.rs

- Bravo, razumeo si suštinu. To i jeste jako prirodna i normalna stvar. Nikakve posebne rečenice, tehnike, nikakva magija nije neophodna da bi bili uspešni.

Miloš Koprivica odgovara na komentare čitalaca Telegrafa.rs Foto: Privatna arhiva
Printskrin: Telegraf.rs

- Imam hiljade i hiljade prilazaka i nijednu tuču. Ako se desi da dođe dečko, daš mu poštovanje, i čestitaš mu kakav je šmeker kako je zaista osvojio super devojku, digneš mu ego pred devojkom, izviniš mu se, kažeš da poštuješ njega, njihovu vezu, da je nećeš više startovati i nećeš imati problema.

Printskrin: Telegraf.rs

- Novinarka je birala kojoj devojci da priđem, nisam ja. A i nikada se ne zna kako će koja devojka reagovati, uvek idem sa stavom radoznalosti i otvorenosti.

Printskrin: Telegraf.rs
Osnivač Udruženje Društvena dinamika u službi zavođenja Foto: Privatna arhiva

- Iznenadio bi se, ali najuspešniji sa ženama su često momci koji ne izgledaju ništa posebno, ali imaju hrabrost i veštine.

Printskrin: Telegraf.rs

- Ne poznajem te, možda bi naša energija bila previše drugačija, i ne bih gubio ni svoje ni tvoje vreme. Ne treba da se svidiš i poklopiš sa svakim.

Printskrin: Telegraf.rs

- Kazanova je Kazanova, bio on u farmericama, gaćama, ili go.

Printskrin: Telegraf.rs

- Nisu žene izgubile na dostojanstvu, nego neke od njih vole drugačije stvari od tebe, što je ok, o ukusima ne treba raspravljati.

Printskrin: Telegraf.rs

- Nema šta da me bude sramota, ponosan sam na sve ovo.

Za kraj Miloš Koprivica objasnio je da novac i fizički izgled, iako imaju uticaja, nisu glavna stvar za privlačenje devojaka.

- Glavno je kako se ona oseća pored vas. Kad kažem privlačnost mislim na seksualnu privlačnost kad je ona vlažna kad pomisli na vaš karakter, i da vas želi stalno ne tražeći ništa drugo od vas osim osećaja uzbuđenja i povezanosti koje imaš sa njom - objasnio je za Telegraf.rs Miloš Koprivica, beogradski Kazanova i dodao:

- Dragi hejteri vodite računa šta pišete, nemojte stavljati vaša ograničavajuća uverenja u javnost.

VIDEO: Miloš Koprivica, sve tajne i trikovi beogradskog Kazanove

Daljinac

(Ivana Vlajković/i.vlajkovic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    29. april 2018 | 22:31

    Ceo taj PUA svet je velika prevara. On govori ljudima da izgled nije bitan kao ni pare, onda govori ljudima da nauče neke rutine, metode kako bi osvojili devojku. Kao neki vid manipulacije. Postoji dosta nesrećnika sa kojim on manipuliše. Ne, ne postoju magični trik kako postati kazanova preko noći to su zablude.

  • Igor Obrenovac

    29. april 2018 | 22:53

    Sa tim se rodis, to se ne postaje. Sve da ovaj decko i jeste kazanova (nisam kvalifikovan da ocenjujem muski izgled jer nisam gej, ali kada ga vidim onako sireg u kukovima nego u ramenima malo mi je smesan) tesko ce druge muskarce nauciti da postanu svaleri. Kao sto rekoh, sa tim se rodis, moras da imas inteligenciju tj. pricu, da si duhovit, dozu "bezobrazluka" da pridjes opusteno, a mnogo toga zavisi i od fizickog izgleda, da se ne lazemo.

  • Srdjan

    29. april 2018 | 22:28

    Sto smo cudan narod, umesto da ucimo od njega ovde ga pljujemo. Nikoga nije ni silovao ni uznemiravao, koja hoce - hoce, koja nece - nikom nista. Svaka ti cast majstore, zelim ti jos puno godina uspesnog lova i kad nadjes savrsenu, lep i dug brak i zivot!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA