≫ 

Mesecima manijak hara ulicama srpskog grada: Napada žene, podiže im suknje i na silu ih dodiruje, a možda i ne radi sam!

Policija već dva meseca traga za jednim ili više napadača

  • 3

Čačanska policija već dva meseca bezuspešno traga za jednim ili više muškaraca koji u poslednje vreme u noćnim satima presreću žene u pojedinim gradskim kvartovima. Najčešće se to dešava u kraju kod hotela “Morava“ i na Avladžinici.

Perverzni fantom iz pozorišta u Beogradu krade brushaltere, bodije, bunde i glumačke kostime!

Poslednji napad prijavljen je u sredu uveče, a dogodio se na parkingu kod hotela “Morava“. Nepoznati napadač sa kapuljačom na glavi prišao je devojci i grubo je prislonio uz automobil.

– Pomislila sam da će da mi uzme torbu ili mobilni telefon. To sam mu i dala, plašeći se da me ne povredi. Međutim, on mi se približio i krenuo da me pipa po nogama, a nosila sam kratku haljinu iznad kolena. Rekao mi je da ne želi moje stvari već da me dodiruje. Bila sam jako uplašena i nisam imala snage da se branim i da vrištim, ali on je tada zavukao ruku ispod moje suknje počeo da me dodiruje po butinama.  Tada sam vrisnula! Isto je učinila i moja drugarica koja je tu bila i onda je on pobegao ka Ulici Svetog Save. Pozvala sam policiju i pokušala da im objasnim kako manijak izgleda – rekla je za TV Prva napadnuta Čačanka.

Reč je o muškarcu visine oko 175 cm, mršavije građe, koji nosi jaknu tamne boje i crnu kapuljaču, opisala je ona za Glas Zapadne Srbije

Kobno nasilje u Požarevcu: Tukao nevenčanu suprugu u poodmakloj trudnoći, nesrećna žena izgubila bebu!

- Primetila sam da kada je odlazio kao da ima neki hendikep, jer je vrlo čudno hodao, kao da nije mogao da trči, kao da ima krive noge. Po glasu bih rekla da je starosti oko 30 do 35 godina - opisala je zabrinuta Čačanka.

Napadi se uvek dešavaju na dva mesta u Čačku Foto: Profimedia

Inače, ovi napadi traju već dva meseca. Još su početkom marta najmanje četiri žene iz čačanskog naselja Alvadžinica prežvele su ove nasrtaje,  ali počinilac nikada nije pronađen.

One su za Epicentar press tada rekle da im je nepoznati muškarac, sa kapuljačom na glavi, prišao s leđa i jako ih uštinuo za zadnjicu. Zatim je velikom brzinom pobegao u nepoznatom pravcu. Nisu uspele da im vide lik, ali su sve jednoglasne u tome da se radi o muškarcu 30-ih godina.

Svi napadi su se dogodili u naselju Alvadžinica.

Pritvor za napasnika koji je pokušao da otme devojčicu u Borči, a onda napao policajce kada su došli po njega

Policiji je prijavljeno još nekoliko sličnih situacija, ali još uvek nije utvrđeno da li je za to odgovoran jedan napasnik ili se radi o više pojedinačnih slučajeva.

VIDEO Pogledajte našu skrivenu kameru:

Daljinac

(TV Prva/Glas Zapadne Srbije/Epicentar press)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA