Otvorene Sportske igre mladih u Požarevcu (FOTO)

Ovom prilikom Ivana Jovanović predsednik Sportskih igara mladih Srbije, uručila je gradonačelniku Banetu Spasoviću zlatnu medalju za učestvovanje u ovoj organizaciji

  • 3

Sportske igre mladih u Požarevcu otvorio je gradonačelnik Grada Požarevca Bane Spasović koji je ovom prilikom istakao da mu je kao gradonačelniku Požarevca veliko zadovoljstvo da u ime svih građana poželi dobrodošlicu Sportskim igrama mladih, kojima smo i ove godine jedan od ponosnih domaćina.

U Požarevcu otvoren ritejl park Stop-shop (FOTO)

- Ove godine, zajedno sa vama i sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja snažno učestvujemo u borbi za zaštitu dece i mladih od nasilja kako bi svi zajedno razvili pozitivan sistem vrednosti u Srbiji. Takmičarski dan pred nama, siguran sam, pokazaće da su mladi Požarevljani pravi sportisti koji pružaju ruku protivniku bez obzira da li slave u pobedi ili tuguju u porazu. Poštovani prijatelji, sa najvećim zadovoljstvom proglašavam Sportske igre mladih - OTVORENIM.

Foto: Promo

Ovom prilikom Ivana Jovanović predsednik Sportskih igara mladih Srbije, uručila je gradonačelniku Banetu Spasoviću zlatnu medalju za učestvovanje u ovoj organizaciji. Nakon toga su zajedno upalili plamen Sportskih igara mladih.

U Sportskim igrama mladih učestvuju sve Osnovne škole sa teritorije Grada Požarevca. Cilj Sportskih igara mladih Srbije je okupljanje što većeg broja dece i mladih kako bi oni na kojima svet ostaje, druženjem kroz sport i zabavu, zajedno sa mladima iz regiona razvijali svoje društvene vrednosti čime bi izbegli breme današnjice koja u velikoj meri ima negativni trend droge, nasilja i svih vrsta intolerancije.

Foto: Promo

U duhu širenja Igara, razvoja saradnje i dobrih odnosa u regionu primer podrške i odlične saradnje imamo i u Republici Srbiji, gde je Vlada Republike Srbije od 2014. godine i gospodin Aleksandar Vuić postao visoki pokrovitelji projekta Igara.

Foto: Promo

U 2018.god. KARAVAN RADOSTI I PRIJATELJSTVA SPORTSKIH IGARA MLADIH održaće se u 20 gradova na teritoriji Republike Srbije.

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ksenija Jovanovic

    19. maj 2018 | 17:02

    Odlicno je bilo stvarno sve pohvale za sportske igre..bili smo na otvaranju u ucestvovali u malom fudbalu, tj moj sin..nisu pobedili ali je osecaj i utisak predivan..ocekujemo dalje druzenje u buducnosti

  • veliko gradiste darko

    19. maj 2018 | 17:01

    cekamo vas u VG na odbojci na pesku..jedva cekamoooo..pozdrav i sve najbolje

  • peraki

    19. maj 2018 | 17:00

    Svaka cast!! Sjajna stvar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA