Sutrašnja vremenska prognoza (8. maj 2018. godine): Sunčano i svežije (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom i Sarom

  • 1

Sutra sunčano. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 11° C, maksimalna dnevna 24° C, kako će vam tačnije objasniti prezenterka vremenske prognoze Sara Damnjanović.

U Srbiji u utorak jutro vedro i sveže, u dolinama i kotlinama i sa krtakotrajnom maglom. Tokom dana sunčano i svežije u odnosu na prethodne dane. Posle podne i uveče na jugu povećanje oblačnosti, ponegde i lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 8 do 14°C, u Negotinskoj Krajini do 17°C, maksimalna dnevna od 21 do 25°C

U Srbiji u sredu sunčano i toplo. Na istoku se uz više oblačnosti očekuju lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Maksimalna temperatura od 23 do 27°C. U četvrtak, petak i subotu biće promenljivo oblačno, toplo i sparno, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Ponegde će biti uslova i za kratkotrajne grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Maksimalna temperatura biće od 21°C na jugu do 29°C na severu Srbije.

U Beogradu u sredu sunčano i toplo. U četvrtak, petak i subotu biće promenljivo oblačno, toplo i sparno. Uz jači razvoj oblačnosti, na širem području grada biće uslova za lokalne pljuskove sa grmljavinom. Maksimalna temperatura narednih dana biće uglavnom od 25 do 27°C.

U utorak iznad većeg dela Evrope biće suvo i pretežno sunčano. Kiša i pljuskovi očekuju se severu Britanskih ostrva, a pljuskovi sa grmljavinom i grmljavinske nepogode na jugoistoku kontinenta. Najhladnije će biti u Skandinaviji sa temperaturom od 15 do 20°C, najtoplije u delovima zapadne, centralne, istočne i jugoistočne Evrope sa temperaturom do 28°C.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA