≫ 

Misterija se nastavlja: Šone koji je nestao pre 9 meseci viđen u Novom Sadu, pa mu se opet izgubio svaki trag

Ova informacija nije odvela nigde istražne organe, jer osoba koja je navodno videla Nebojšu Mladenovića, nema stalno prebivalište

  • 2

Devetnaestogodišnji Nišlija Nebojša Mladenović Šone koji za kojim devet meseci traga njegov otac Miodrag Mladenović, po svedočenju jednog Novosađanina, viđen je nedavno u ovom gradu. Tu informaciju Miodrag je dostavio niškoj policiji koja je stupila u kontakt sa novosadskim kolegama, ali se i ova dojava pokazala kao ćorsokak, jer Mladenović nije pronađen ni u vojvođanskoj prestonici. Očajni otac sada veliku nadu polaže u Fondaciju "Tijana Jurić" koja se uključila u potragu za Nebojšom i uvrstila ga u svoj registar nestalih osoba.

Otišao je da podigne ličnu kartu i više ga nikada nisu videli: Niš pet meseci traži Nebojšu (19) (FOTO)

Nebojša je 24. jula prošle godine otišao iz porodičnog doma u selu Donja Trnava u Policijsku upravu da preuzme ličnu kartu i od tada mu se izgubio trag. Prvu informaciju koja bi mogla da rasvetli njegovu sudbinu, otac je dobio krajem aprila kada mu je telefonirao jedan mladić iz Novog Sada koji mu je kazao da je prepoznao njegovog sina sa fotografija objavljenih u medijima, a podeljenih na društvenim mrežama.

Nebojša je uvršten u registar nestalih osoba, Foto: nestalisrbija.rs

UBEĐEN DA SE RADI O NEBOJŠI

- On mi je rekao da je sedeo sa svojim prijateljima i da im se priključio mladić koga je kasnije prepoznao na slikama. Tvrdio je da je ubeđen da se radi o mom sinu. Tu sam informaciju odmah prosledio policiji, ali nikakvu novu vest od njih nisam dobio. Zato sam odlučio da ga nadalje tražim sam, a veliku podršku sam dobio od Fondacije "Tijana Jurić". Igor Jurić mi je telefonirao i pokazao veliko razumevanje za ono što mi se dešava, jer je kao roditelj preživeo strahotu nestanka deteta. Odlučan sam da saznam šta mu se desilo i tražiću ga dok ga ne nađem, koliko god to bude trajalo – naglašava Miodrag.

Kako, saznajemo ova informacija nije odvela nigde istražne organe, jer osoba koja je navodno videla Šoneta, nema stalno prebivalište.

- Ta osoba se više ne javlja na telefon sa kojeg je pozvala oca nestalog mladića. On je primalac socijalne pomoći, ali nema stalnu adresu pa sa njim nismo mogli da stupimo u kontakt kako bismo proverili informacije koje je izneo – kažu naši sagovornici iz istrage mladićevog nestanka.

"Dojavljivač" se više ne javlja na telefon s kog je pozvao Nebojšinog oca, Foto: Tanjug / AP

Kako saznajemo od izvora iz istrage, mladić koji je prijavio da je video Šoneta kazao je da je ubeđen da je to nestali Nišlija ne samo zbog fotografija.

JUŽNJAČKI NAGLASAK

- On je kazao da je momak sa kojim je bio imao naglasak karakterističan za jug Srbije što je potvrdilo njegovu sumnju da se radi o Mladenoviću – pričaju naši sagovornici iz istrage.

Nebojšin otac je po čitavom Nišu nalepio plakate sa molbom da mu se pomogne u potrazi, ali nikakvu informaciju nije dobio, što čini verovatnim mogućnost da je mladić zaista napustio jug Srbije. Međutim, za sada nema objašnjenja kako se obreo u Novom Sadu, jer prema očevim tvrdnjama, tamo nema ni rodbine ni poznanika.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danka

    11. maj 2018 | 10:17

    Hvala to coveku sto je javio,poyrudio se.Medjutim,nemoguce je ovog mladog momka prepoznati sa fotografije.Ja koja imam izvanredanu urodjenu sposobnost za prepoznavanje i pamcenje likova ne bi mogla da tvrdim da se radi o liku sa slike.Prvo sve i da je zadrzao istu frizuru u tim godinama se mladi ljudi mennjaju i pubertet jos nije zavrse.Drugo nema on nikakve upecatljive crte lica vec nesto onako neutralno kao svi mladi decaci.

  • jeZarkovo Tanja

    12. maj 2018 | 13:35

    Nebojsa sine nemuci roditelje idi kuci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA