≫ 

Sutrašnja vremenska prognoza (15. maj 2018. godine): Nakon sunčanog jutra grmljavina, grad i olujni vetar (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom i Sarom

  • 0

Beogradu u utorak nakon sunčanog jutra, tokom dana promenljivo oblačno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Na širem području grada očekuju se i grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Duvaće slab do umeren jugozapadni vetar, krajem dana u skretanju na severozapadni. Minimalna temperatura 14°C, maksimalna dnevna 26°C.

Grad veličine lešnika opustošio pojedine delove Srbije: Nastradali Čačak, Kragujevac, Valjevo (FOTO) (VIDEO)

U Srbiji u utorak nakon sunčanog, u dolinama i kotlinama maglovitog i svežeg jutra, tokom dana promenljivo oblačno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Ponegde se očekuju i grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Duvaće slab do umeren jugozapadni vetar, krajem dana u skretanju na severozapadni. Minimalna temperatura od 10 do 15°C, maksimalna dnevna od 20 do 27°C.

U Srbiji u sredu i četvrtak promenljivo oblačno , toplo i sparno, povremeno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Ponegde se očekuju i grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. U petak i subotu u većini predela biće sunčano, još samo u petak posle podne ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

U utorak se oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom očekuju u centralnoj Evropi, u oblasti Jadrana, na centralnom Mediteranu i na većem delu Balkanskog poluostrva. U ovim predelima biće uslova i za grmljavinske nepogode. U ostalim predelima biće uglavnom suvo. Najhladnije će biti u Italiji sa temperaturom oko 15°C, najtolije na severu i jugoistoku Evrope sa temperaturom preko 25°C.

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom i Sarom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA