Vremenska prognoza do kraja dana (19. maj 2018. godine): U nekim delovima Srbije pljuskovi, čak je moguć i grad

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom i Sarom

  • 5

U Beogradu do kraja dana promenljivo oblačno povremeno sa kišom i pljuskovima, duvaće slab do umeren vetar, promenljivog pravca, u toku večeri biće uslova za grad i grmljavinske nepogode.

U Srbiji do kraja dana promenljivo oblačno ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Minimalne temperature od 10 do 15, maksimalne od 17 do 24 stepeni.

U Srbiji u nedelju jutro vedro i sveže, u dolinama i kotlinama sa maglom. Tokom dana pretežno sunčano i toplo. Posle podne u brdsko-planinskim predelima na istoku očekuje se jači razvoj oblačnosti i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Duvaće slab do umeren, na severu povremeno i pojačan severni i severoistočni vetar. Minimalna temperatura od 7 do 13°C, maksimalna dnevna od 23 do 27°C.

U nedelju iznad većeg dela Evrope biće suvo i uglavnom pretežno sunčano. Kiše i pljuskova sa grmljavinom biće u delovima jugozapadne, centralne i severoistočne Evrope. Najhladnije biće u Rusiji sa temperaturom od 10 do 15°C, najtoplije na Balkanskom poluostrvu sa temperaturom do 30°C.

Na Balkanskom poluostrvu u nedelju sunčano i toplo, dok se na severozapadu i zapadu poluostrva očekuje promenljivo oblačno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura biće od 21 do 30°C.

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom i Sarom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbo

    19. maj 2018 | 17:34

    Kako je divan dan, al je lep ovaj svet, ovde Kristina a onde cvet.

  • Miki

    19. maj 2018 | 17:05

    Kristina samo da znaš da si mi ulepšala dan, nekako si mi simpatična dok pričaš o vremenu...😉

  • Nole

    19. maj 2018 | 18:14

    Sve pohvale za Kristinu i Saru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA