≫ 

Prvi put se sretnu, razmene par reči i sa vrata se "dohvate": Posle akcije odu kao da ništa nije bilo. Ovi oglasi su pomerili granice u Srbiji (FOTO)

"Za početak mogu da ti kažem kako izgleda moja žena. Visoka je, zgodna, duge kose i izraženih oblina. Veruj mi da se svi na ulici okreću za njom. U ovoj priči ja sam manje bitan, jer bih ja u stvari želeo da ti i ona imate seks, a da ja gledam i da imam seks samo sa njom"

  • 21

Oglasi u kojima bračni parovi traže da im se nepoznate osobe pridruže u seksu preplavile su internet. "Zgodna, crvena kosa, gledanje, seks uživo, trojka", "Seks par, ekstra izgleda, raspoloženi za opušteno druženje, trojku, može i seks samo sa damom" samo su neki od komentara kojima supružnici žele da "popune" bračnu posteljinu.

Svoje iskustvo upoznavanja preko oglasa sa bračnim parovima, podelio je za Telegraf.rs muškarac koji je insistirao da ostane anoniman.

Objasnio mi je kako izgleda prvi razgovor stranaca koji ugovaraju trojku.

SEKS-ŽURKA U BEOGRADU: Devojke se na gomili ljube, seks ima svako sa svakim, svi polugoli i vlažni (FOTO) (VIDEO)

- Video sam oglas koji ste postavili. Deluje mi veoma zanimljivo, i voleo bih da vam ispunim fantazije - započinje razgovor koji bi trebalo da dovede do poznanstva koji će da se završi na obostrano, ili bolje reći "trostrano" zadovoljstvo. Bar se tako nadaju.

Sa druge strane čuje se muški glas.

- To bismo i mi voleli. Za početak mogu da ti kažem kako izgleda moja žena. Visoka je, zgodna, duge kose i izraženih oblina. Veruj mi da se svi na ulici okreću za njom. U ovoj priči ja sam manje bitan, jer bih ja u stvari želeo da ti i ona imate seks, a da ja gledam i da imam seks samo sa njom - objasnio je muž koji ima fantaziju da njegova žena doživi orgazam sa nekim drugim.

Parovi preko oglasa traže nekog da im se pridruži u seksu Printskrin

Razgovor postaje sve "vreliji", a dogovor je sve bliži.

- Zvuči zaista primamljivo, ali kako ja da znam da je to istina. Možeš li da mi pošalješ neku sliku? Gde se nalazite i kad bi mogli da se vidimo? - nastavio je izvor.

Sa druge strane "žice" čuo se kratak i jasan odgovor.

Žene podjednako uživaju u "trojci" kao i muževi Foto: Profimedia/imageBROKER

- Šta imam od toga da te lažem? Pa ti kad dođeš i vidiš da sam te slagao, možeš da odeš, pa što bih onda to radio? Možemo da se nađemo sutra uveče kod nas - napomenuo je muž koji sa svojom ženom ispunjava seksualne fantazije kakve god da su.

Dogovor je postignut.

- Naravno da sam sutra otišao kod njih. Ona je zaista bila vrhunska riba. Kratko smo nas troje popričali, jer kad je "trojka" u pitanju, nije poenta da se poznajemo - objašnjava anonimni muškarac.

Provokativni oglasi Printskrin

A, onda je počela akcija.

- Kad su nepoznati parovi u pitanju, odmah se kreće na seks, nema tu prisnosti. Postave se granice koje moraju da se poštuju, i onda se prepustimo fantazijama. Dok sam ja "bio" sa njegovom ženom, muž je gledao, i pričao kako je ponosan što mu je žena toliko "dobra u krevetu". Posle se i on priključio, nas dvojica smo bili sa njom u isto vreme. Kad se sve "završilo" samo sam uz pozdrav otišao kući - zaključio je razgovor za Telegraf.rs "učesnik trojke".

Postoje parovi koji biraju da u "trojci" bude samo nepoznati muškarac, ili žena, ali ima onih kojima je svejedno.

Pored njih postoje i parovi koji vole da budu sa više njih, odnosno sving parovi.

Bračni parovi uživaju da gledaju kako im neko drugi zadovoljava partnera Printskin: Lena The Plug

SVING KLUBOVI

Bračni parovi koji žele zajedno da imaju seks sa drugim osobama, to mogu da urade i u klubovima koji su posebno namenjeni onima koji vole grupni seks.

- Parovi biraju sa kim će da "spavaju". U ovim klubovima je najnormalnije da nečija žena spava sa trojicom odjednom, i da posle toga ima seks sa još nekoliko njih. Tako je isto i sa muževima.

Ja sa svojim mužem često odlazim u takve klubove. Jednostavno me uzbuđuje kad pomislim da će da me gleda dok sam sa drugima, i da je on sa drugim ženama. Isto tako i je to i njegova fantazija - objašnjava žena koja smatra da su seks i vođenje ljubavi dve različite stvari, i napominje da ona vodi ljubav samo sa svojim mužem.

REČ PSIHOLOGA 

- Potreba za takvim odnosnom potiče zbog snažne seksualne gladi, a ne zbog ljubavi. Odnos razvijanja seksualnosti kroz brak je vezan za ljubav. Razvijanje seksualnosti mimo ljubavi je izvrnuta seksualnost, odnosno perverzija. Seksualnost jedino ima svoju celovitost kroz ljubav, a sve ostalo je perverzija, a nakon seksa u tom slučaju čovek se oseća bedno.

Oglas u kom bračni par traži samo žene Printskrin

To najbolje objašnjava latinska poslovica "post koitum animal triste est" što znači "životinja se oseća bedno posle snošaja". Seksualnost pomerena iz ljubavi služi samo za zadovoljenje potrebe - objasnio je za Telegraf.rs Aleksandar Šibul, psiholog.

VIDEO Ovo je priča o najvećem zavodniku u Srbiji:

(Ivana Vlajkovć/i.vlajkovic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sta reci

    29. maj 2018 | 13:32

    Sacuvaj nas Gospode i sakloni svakakvog zla i posasti,kojih je svakim danom sve vise i vise.Mislim da nam fali jedna doooooobro gladna godina,da se pozabavimo sami sa sobom,pa nam ne bi padale svakakve izopacenosti na pamet.

  • Ne zaboravi junake sa Kosara

    29. maj 2018 | 14:50

    Sve ovo nije opasno koliko je opasno to sto ljudi pocinju ovo da smatraju normalnim

  • DaniloBg

    29. maj 2018 | 15:48

    Gledajte svoja posla. Nek radi ko šta hoće, dok god su svi učesnici svesno u tome i ne ugrožavaju druge. Srbima je omiljena zanimacija gledanje u tuđ krevet, novčanik i tanjir. Jer su im po pravilu sve 3 stavke prazne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA