≫ 

Današnja vremenska prognoza (7. jun 2018. godine): Oblačno i sparno, mogući pljuskovi (VIDEO)

O vremenskim prilikama na portalu Telegraf.rs redovno vas izveštavaju Kristina i Sara

  • 1

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite Viva travel vremensku prognozu sa Kristinom i Sarom.

Ove letnje dane provedite sa agencijom Viva travel na prelepim plažama najtraženijih destinacija - GrčkaItalijaTurska,  Španija i Egipat.

U Srbiji u četvrtak promenljivo oblačno, toplo, sparno i nestabilno, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske oluje sa gradom. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, na jugu Banata i u donjem Podunavlju povremeno i jak. Minimalna temperatura od 15 do 21°C, maksimalna dnevna od 27 do 31°C.

U Beogradu u četvrtak promenljivo oblačno, toplo, sparno i nestabilno, na širem području grada ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske oluje sa gradom.Smena sunčanih i oblačnih intervala. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 20°C, maksimalna dnevna 30°C.

U Srbiji u petak vedro i tropski toplo, maksimalna temperatura biće od 30 do 35°C. Duvaće pojačan jugoistočni vetar, u košavskom području jak. Krajem dana i tokom noći naoblačenje sa pljuskovima i grmljavinom, pa se u subotu očekuje malo svežije sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, dok će na jugu i jugoistoku pre podne biti sunčano.

Krajem dana i tokom noći naoblačenje sa pljuskovima i grmljavinom Foto: Tanjug/Tanja Valič

U nedelju promenljivo oblačno sa pljuskovima i grmljavinom. Početkom sledeće sedmice sunčano i ponovo veoma toplo, samo se u ponedeljak ujutro na istoku i jugoistoku očekuje oblačno, ponegde sa slabom kišom.

U Beogradu u petak vedro i tropski toplo, maksimalna temperatura do 33°C. Duvaće pojačan jugoistočni vetar. Tokom noći naoblačenje sa pljuskovima i grmljavinom, pa se u subotu i u nedelju očekuje malo svežije sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, a vetar će biti u skretanju na severozapadni. Maksimalna temperatura do 30°C. Početkm sledeće sedmice biće sunčano i ponovo tropski toplo.

Iznad većeg dela Evrope promenljivo oblačno,najhladnije vreme očekuje se u Rusiji sa temperaturama oko 15C. a najtoplije na Balkanskom poluostrvu sa temperaturama do 33C.

Pogledajte jutarnju vremensku prognozu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA