≫ 

Današnja vremenska prognoza (11. jun 2018. godine): Sunčano i veoma toplo, do 32 stepena (VIDEO)

O vremenskim prilikama na portalu Telegraf.rs redovno vas izveštavaju Katarina, Kristina i Sara

  • 3

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite Viva travel vremensku prognozu sa Kristinom, Katarinom i Sarom.

Ove letnje dane provedite sa agencijom Viva travel na prelepim plažama najtraženijih destinacija - Grčka, Italija, Turska,  Španija i Egipat.

U Srbiji u ponedeljak sunčano i veoma toplo. Tokom jutra nešto više oblaka se očekuje u centralnim predelima Srbije, a sredinom dana i posle podne na jugu i istoku Srbije uz jači razvoj oblačnosti biće uslova za lokalne pljuskove sa grmljavinom. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 14 do 20°C, maksimalna dnevna od 28 do 32°C.

U Beogradu u ponedeljak sunčano i veoma toplo. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura 19°C, maksimalna dnevna 31°C.

Srbija narednih dana: U Srbiji u utorak sunčano i tropski toplo. Posle podne ponegde na jugu i jugozapadu biće lokalnih pljuskova sa grmljavinom. U sredu i dalje tropski toplo, ali uz povećanje oblačnosti, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Posle podne i uveče na severu se očekuju obilniji pljuskovi i grmljavinske oluje. Maksimalna temperatura u utorak i sredu od 30 do 35°C. U četvrtak i petak svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, ponegde i sa grmljavinskim olujama. Temperatura u padu, ali će biti sparno.

U Beogradu u utorak sunčano i tropski toplo. U sredu i dalje tropski toplo, ali uz povećanje oblačnosti sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske oluje. Maksimalna temperatura u utorak i sredu do 34°C. U četvrtak i petak svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, ponegde i sa grmljavinskim olujama. Temperatura u padu, ali će biti sparno.

Evropa sutra: Iznad većeg dela Evrope u ponedeljak suvo i sunčano, tek ponegde sa pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. U Skandinaviji će biti kišovito i najsvežije sa temperaturom oko 15°C, a najtoplije na Balkanskom poluostrvu sa temperaturom do 34°C.

Pogledajte jutarnju prognozu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA