≫ 

Sutrašnja vremenska prognoza (12. jun 2018. godine): Sunčano i toplo, oblaci stižu tokom večeri (VIDEO)

O vremenskim prilikama na portalu Telegraf.rs redovno vas izveštavaju Katarina, Kristina i Sara

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite Viva travel vremensku prognozu sa Katarinom, Kristinom i Sarom.

Ove letnje dane provedite sa agencijom Viva travel na prelepim plažama najtraženijih destinacija - Grčka, Italija, Turska, Španija i Egipat.

U Beogradu u utorak sunčano i tropski toplo. Krajem dana i tokom večeri na širem području grada očekuje se jači razvoj oblačnosti. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura 21°C, maksimalna dnevna 35°C.

VREMENSKA PROGNOZA ZA NAREDNE DANE 

U sredu u Srbiji i dalje tropski toplo, ali uz povećanje oblačnosti, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Posle podne i uveče na severu se očekuju obilniji pljuskovi i grmljavinske oluje. Maksimalna temperatura od 30 do 35°C. U četvrtak, petak i subotu svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, ponegde i sa grmljavinskim olujama. Maksimalna temperatura od 24 do 30°C, dok će u petak biti još svežije.

U Beogradu u sredu i dalje tropski toplo, ali uz povećanje oblačnosti sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske oluje. Maksimalna temperatura do 32°C. U četvrtak, petak i subotu svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, a biće uslova i za grmljavinske oluje. Maksimalna temperatura od 26 do 28°C, dok će u petak biti još svežije.

Iznad većeg dela Evrope u utorak suvo i sunčano, tek ponegde sa pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Na zapadu i severozapadu Evrope bićei kišovito i najsvežije sa temperaturom oko 15°C, a najtoplije na Balkanskom poluostrvu sa temperaturom do vrelih 37°C.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA