≫ 

Sutrašnja vremenska prognoza (14. jun 2018. godine): Promenljivo oblačno, nestabilno i sparno sa kišom (VIDEO)

O vremenskim prilikama na portalu Telegraf.rs redovno vas izveštavaju Katarina, Kristina i Sara

  • 3

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite Viva travel vremensku prognozu sa Kristinom i Sarom.

Ove letnje dane provedite sa agencijom Viva travel na prelepim plažama najtraženijih destinacija - Grčka, Italija, Turska, Španija i Egipat.

U Srbiji u četvrtak promenljivo oblačno, nestabilno i sparno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Duvaće slab do umeren zapadni i severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 13 do 20°C, maksimalna dnevna od 22 do 29°C.

U Beogradu u četvrtak promenljivo oblačno, nestabilno i sparno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Duvaće slab do umeren zapadni i severozapadni vetar. Minimalna temperatura 19°C, maksimalna dnevna 27°C.

VREMENSKA PROGNOZA ZA NAREDNE DANE

Narednih dana u Srbiji malo svežije, ali i dalje toplo sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, ponegde i sa grmljavinskim olujama moje će biti praćene gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Očekuje se i sparno. Maksimalna temperatura u petak od 22 do 27°C, dok se tokom vikenda i u ponedeljak očekuje maksimalna temperatura od 24 do 30°C.

Narednih dana u Beogradu malo svežije, ali i dalje toplo sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, na širem području grada i sa grmljavinskim olujama. Očekuje se i sparno. Maksimalna temperatura u petak oko 25°C, a tokom vikenda oko 28°C.

Evropa sutra:

Iznad većeg dela Evrope u četvrtak promenljivo oblačno sa pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. U oblasti Rusije biće najsvežije sa temperaturom oko 15°C, a najtoplije na jugoistoku Balkanskog poluostrva i u Ukrajini sa temperaturom i preko 30°C.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mister-no

    13. jun 2018 | 23:45

    Da smo malo više slusali sta pricaju ove lutke, a manje gledali u njih mozda bi se bolje pripremili za ovo nevreme od danas... ali kako to izvesti.. :p

  • Bond

    13. jun 2018 | 22:10

    Sara prava

  • boki

    14. jun 2018 | 06:39

    Ona sija :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA