Vremenska prognoza do kraja dana (14. jun 2018. godine): Veliko nevreme, jaki pljuskovi i grmljavina (VIDEO)

O vremenskim prilikama na portalu Telegraf.rs redovno vas izveštavaju Katarina, Kristina i Sara

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite Viva travel vremensku prognozu sa Kristinom,Katarinom i Sarom.

Ove letnje dane provedite sa agencijom Viva travel na prelepim plažama najtraženijih destinacija - GrčkaItalijaTurska,  Španija i Egipat.

U Srbiji u petak pretežno oblačno, svežije i nestabilno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Duvaće umeren do pojačan severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 15 do 19°C, maksimalna dnevna od 18°C na jugu do 26°C na severu i istoku Srbije.

U Beogradu popodne promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 17° C, maksimalna dnevna 24° C.

Sutra prepodne oblačno, sa kišom, popodne promenljivo oblačno, sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 18° C, maksimalna dnevna 21° C.

U Beogradu popodne promenljivo oblačno, povremeno sa kišom Foto: Tanjug/Tanja Valič

Narednih dana u Srbiji i dalje nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Ponegde se očekuju i grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Temperatura će biti u porastu i kretaće se uglavnom od 24 do 30°C, samo se u ponedeljak u delovima zemlje očekuje nešto svežije.

Iznad većeg dela Evrope u petak promenljivo oblačno sa pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Na severu Evrope i u Skandinaviji biće najsvežije, sa temperaturom oko 15°C, a najtoplije na istoku Balkanskog poluostrva sa temperaturom i preko 30°C.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA