≫ 

Rebić: Cvetković izneo niz nelogičnosti i laži (VIDEO)

Povrdu da je priča nelogična, ukazuje direktor policije, pruža i rezultat poligrafskog ispitivanja, gde je Cvetković "pao" na pitanjima "da li je priču izmislio i da li je imao pomoć drugih lica"

  • 39
Saobracajna policija, Nacelnik saobracajne policije Vladimir Rebic Foto: Telegraf

Novinar Stefan Cvetković izneo je niz nelogičnosti i laži, što dokumentuju sve analize i provere MUP-a i nadležnog tužilaštva u Vršcu, pre svega kroz dobijene DNK analize, pregled sigurnosnih kamera, ali i činjenicu da je "pao" na poligrafskom ispitivanju, rekao je direktor policije Vladimir Rebić.

- Ako napomenemo ključni dokaz da na satu koji je nađen na licu mesta navodnog krivičnog dela ne postoji ničiji DNK osim Cvetkovićevog, a on je napomenuo da mu je sat skinut od strane lica koje nije koristilo rukavice, jasno je da je priča izmišljena i potpuno netačna - rekao je Rebić za Tanjug, nakon današnje konferencije novinara Cvetkovića.

"Nestali" novinar Stefan Cvetković do detalja opisao svoju otmicu: Jedan, najvažniji detalj je namerno izostavio (FOTO)

Povrdu da je priča nelogična, ukazuje direktor policije, pruža i rezultat poligrafskog ispitivanja, gde je Cvetković "pao" na pitanjima "da li je priču izmislio i da li je imao pomoć drugih lica".

Stevan Cvetković danas je održao konferenciju; Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Rebić je rekao i da nisu potvrđeni ni njegovi navodi da se u određenom vremenskom periodu kretao pojedinim ulicama Bele Crkve, jer pregledom kamera nije utvrđeno da se kretao tim ulicama, a nema ni navodnog vozila za koje je tvrdio da ga je pratilo.

Uz to, naglašava direktor policije, sporno je da nijedan građanin iz Bele Crkve nije potvrdio ono što je Cvetković izneo policiji, imajući u vidu da se navodni događaj desio u širem centru grada, koji je veoma prometan.

U nizu nelogičnosti za Rebića je i činjenica koju je Cvetković spomenuo na današnjoj konferenciji, a to je da kapu, koja bi mogla da bude ključni dokaz, sačuvao na sigurnom mestu i nije želeo da je preda policiji.

U nizu nelogičnosti za Rebića je i činjenica koju je Cvetković spomenuo na današnjoj konferenciji, a to je da kapu, koja bi mogla da bude ključni dokaz, sačuvao na sigurnom mestu i nije želeo da je preda policiji; Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- Logično je kada želite da se krivično delo nad vama rasvetli, da ključne dokaze predate policiji. On je kapu sve dane držao na skrivenom mestu i praktično onemogućio da se uzmu potrebni DNK tragovi - ukazao je direktor policije.

Na kraju, Rebić je rekao je da je 90 odsto izlaganja Stefana Cvetkovića nelogično, a da je način na koji je događaj predstavio novinarima i javnosti komičan,

Dodao je i da je novinaru dato obezbeđenje, koje će ostati uz njega sve dok se ne otklone sve sumnje da postoje određene pretnje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko

    19. jun 2018 | 17:59

    Diže se mnogo prašine oko ovog nebitnog čoveka. On se upetljao, pa sada ne zna kako da se izvuče, samo tone sve dublje.

  • Gora

    19. jun 2018 | 19:14

    Ovakvo nedolicno ponasanje novinara treba kazniti u skladu sa zakonom.

  • Vlada

    19. jun 2018 | 17:58

    Svima u Srbiji je jasno da Cvetković laže,samo još da se vide motivi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA