Vremenska prognoza do kraja dana (19. jun 2018. godine): Smena sunca i oblaka, moguća prolazna kiša (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite Viva travel vremensku prognozu sa Katarinom, Kristinom i Sarom

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite Viva travel vremensku prognozu sa Katarinom, Kristinom i Sarom.

Ove letnje dane provedite sa agencijom Viva travel na prelepim plažama najtraženijih destinacija - GrčkaItalijaTurska,  Španija i Egipat.

U Beogradu do kraja dana promenljivo oblačno, na širem području grada moguće je prolazno naoblačenje sa kišom i pljuskovima. Smenjivaće se sunčani i oblačni intervali.

Do kraja dana pod uticajem visinskog ciklona sa Egejskog mora biće dosta oblaka, a očekuje se i sparno je i nestabilno. U većini predela očekuju se lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnim pljuskovima. Kako u većem delu Evrope tako i u Srbiji.

U Srbiji u četvrtak još toplije, ali uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. Ponegde će biti uslova za pljuskove sa grmljavinom. Maksimalna temperatura u većini predela biće oko 30°C. U petak sa severozapada naoblačenje i zahlađenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom, osetnijim padom temperature i jakim severozapadnim vetrom.

U subotu pre podne na severu, posle podne i uveče i u ostalim predelima prestanak padavina i razvedravanje.

U nedelju veoma sveže jutro, u dolinama i kotlinama i sa maglom, a na jugu i jugoistoku biće i oblačno. Tokom dana sunčano, ali sveže. Maksimalna temperatura tokom vikenda biće od 20 do 24°C.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA