≫ 

Svi su zaboravili Milana Jevđića, a on se oglasio: Dobro je da mi ne stižu uvrede i da svi gledate Zadrugu (FOTO)

Javnost, zapravo, nikada nije saznala šta je istina od svega onoga što je Jevđić pričao i što su pričali o njemu

  • 4

Finale rijalitija Zadruga bilo je izuzetno gledano, iako je proglašenje pobednika prve sezone trajalo sve do tri sata posle ponoći. Gledaoci su se oglašavali na svim društvenim mrežama i prenosili svoje utiske, pisali komentare ispod vesti na našem portalu, a u nekom trenutku se preko svog Instagram profila oglasio i Milan Jevđić.

Milan nas je sve rasplakao, a ni suzu nije pustio: Ostavljen kao beba, ne zna šta će da jede za vikend, za Božić mu je najgore, a nije pao nijedan ispit na medicini (FOTO) (VIDEO)

Ovog mladića je teško zaboraviti, iako je pisanje o njemu utihnulo. Jevđić je početkom marta do kraja ogolio svoj život i u emisiji "Život priča", Tanje Vojtehovski ispričao da su ga roditelji napustili i da je sada sam na svetu, da mu najteže pada samoća, da živi u "vili promaji" u koju odlazi samo da prespava, nema šta da jede, a da je povrh svega toga odličan student na beogradskom Medicinskom fakultetu koji samo ređa desetke.

Milan studira na Medicinskom fakultetu/ Foto: Facebook

Samo dan kasnije, počele su spekulacije, a javili su se i brojni ljudi koji su pokušali da obore Milanovu tužnu priču tvrdnjama da su upravo oni bili njegovi dugogodišnji sponzori. Pomoć su skoro svi, kako su rekli, Milanu uskratili jer pije i kocka se.

Jevđić je sve ove navode negirao i javnost, zapravo, nikada nije saznala šta je prava istina.

Nekoliko meseci kasnije, kad je bura oko njega utihnula, Milan je u finalnoj noći Zadruge na svom Instagramu postavio sledeći sadržaj:

- Dobro je da mi ne stižu poruke loše sadržine i pune uvreda, znači da svi gledate finale Zadruge i da smo na idealnom putu - napisao je.

Nakon svega što se desilo sa ovim mladićem, poslednji put se oglasio kako bi rekao da je dobio posao i da se vraća svojim redovnim fakultetskim obavezama. Jedino gde se pojavljuje je upravo na svom Instagramu, na kom postavlja slike sa drugaricama, a ponekad i prokomentariše uvrede koje i dalje dobija.

Foto: Instagram Milan Jevđić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    21. jun 2018 | 15:31

    Definitivno los covek.

  • Sarma

    21. jun 2018 | 16:19

    Ma neka si ti ziv i zdrav, ali od tebe covek i lekar biti nece nikada. Neko ko je kukumavka ostaje kukumavka cKad tad ti ces biti u nekom rijalitiju, bas jedva cekam da vidim sve strane tvog lica i nalicja.

  • Milica

    21. jun 2018 | 17:36

    Narcis.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA