≫ 

Prijepolje u dimu, gorela fabrika konfekcije (VIDEO)

Na sreću nema povređenih u požaru, a što se tiče uzroka požara i materijalne štete, to će tek biti utvrđeno

  • 0

U požaru koji je izbio u ranim jutarnjim satima u fabrici Trenteks u Prijepolju, izgorelo je oko 400 kvadrata fabrike, magacin sirovina i pogon šivaone.

Plamen od spaljivanja trave izmakao kontroli i odneo jedan život

- Jutros je ogroman oblak dima pritisnuo naselje Kolovrat, koji je dolazio iz pravca konfekcije. Nismo znali šta se događa, ali bio je haos od velike količine dima koji je pritisnuo celo naselje - kazala je Marina Ješić radnica ugostiteljskog objekta u Kolovratu za Glas zapadne Srbije.

Komandir Vatrogasne jedinice Vujadin Kovačević kazao je da je požar u pogonu konfekcije "Trenteks" nakon dva sata gašenja stavljen pod kontrolu.

- Primili smo jutros poziv u 6:35 da je izbio požar u fabrici "Trenteks" u naselju Kolovrat. Požar je stavljen pod kontrolu i sada se samo radi dogašivanje. Požar je zahvatio magacin sirovina i pogon šivaone. Na sreću nema povređenih u požaru, a što se tiče uzroka požara i materijalne štete, to će tek biti utvrđeno - izjavio je Kovačević.

VIDEO: Zmaj goreo u Diznilendu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA