≫ 

Poznati američki voditelj ne može bez Srbije: Ovog puta okean je preleteo da bi trenirao sa srpskom bodibilderkom (FOTO) (VIDEO)

Tokom jednog snimanja pao je sa zidina japanskog dvorca, indijski rvači su ga bacali u blato, stao je na crtu najboljim MMA borcima, ali i tajlandskim kikbokserima. I posle svega toga, stao je na crtu Jeleni, koja je bila mis Univerzuma u fitnesu

  • 5

Američki producent i voditelj, Džonatan Leg, ponovo je u svojoj drugoj omiljenoj zemlji - Srbiji. Simpatični tvorac emisije "Put kojim se ređe ide", u okviru koje godinama pravi neobične dokumentarce o svim zemljama sveta, još prošle godine nam je u iskrenom razgovoru priznao da će se uvek rado vraćati Srbiji. Ali, čini nam se da ni on, a ni mi nismo verovali da će to desiti tako brzo.

Ne smeta mu kaže, baš kao što ni prošlog leta nije, što tople dane provodi u zemlji koja nema more. Dovoljno mu je da uživa u svim ostalim prirodnim lepotama Srbije. Međutim, u razgovoru sa Džonatanom saznajemo da je ovog puta imao još jedan konkretan povod za pakovanje kofera i dug prekookeanski let.

Pronašao je Godzilu, a sad u Srbiji traži grob Atile: Američki producent nam je otkrio šta je sve "iskopao" u našoj zemlji (FOTO) (VIDEO)

- Dok sam snimao epizodu na Kipru za emisiju, sreo sam bodibilderku iz Beograda, Jelenu Jakšić i odmah se obradovao kada sam čuo odakle je. Rekao sam tad da imam mnogo prijatelja u Srbiji i da planiram da ponovo otputujem tamo. Nije nam trebalo mnogo i dogovorili smo se da bi bilo dobro da treniram sa njom jer zbog posla uvek moram biti u punoj fizičkoj snazi - kaže Džonatan za Telegraf.

Leg nije odbijao nijedan zadatak/ Foto: Maja Dobrić

Dovoljno je samo navesti neke od primera sa kojima se Leg u emisijama susretao, pa da bude jasno koliko je zaista bitno da bude u treningu. Tokom jednog snimanja pao je sa zidina japanskog dvorca, indijski rvači su ga bacali u blato, stao je na crtu najboljim MMA borcima, ali i tajlandskim kikbokserima.

Naravno, pored toga što je Jelena iz Beograda, američkog producenta je i te kako privukla i njena biografija. Naime, Jelena Jakšić je godinama vrlo aktivna u svetu bodibildinga, pa je 2005. godina proglašena i za mis Univerzuma u fitnesu.

 

A post shared by Jelena Jaksic (@jaksic_jelenajj_) on

 

- Zanimljivo je da Džonatan nijednom nije rekao da nešto ne može da uradi, a nije da ga ja nisam terala do krajnjih granica - kaže nam Jelena kroz osmeh.

Pogledajte kako su američki producent i srpska šampionka u bodibildingu vežbali zajedno:

Podsećamo, Džonatan Leg je 2017. godine prvi put boravio u Srbiji kako bi snimio dokumentarac o našoj zemlji. Bio je rešen da stane na kraj jednoj od najvećih tajni Balkana o grobu hunskog vojskovođe Atile, koji je sahranjen na dnu reke da ga niko ne pronađe.

- Srbija je sada definitivno moja omiljena destinacija u Evropi. Mislim da ste vi najdruželjubiviji narod koji sam upoznao, pa zbog toga ovde imam više prijatelja nego u bilo kojoj drugoj zemlji u kojoj sam snimao - kaže iskreno.

Spustio se tada u beogradske lagume, neverovatne tunele pod zemljom o kojima su mu lokalci ispričali mnoge legende. Snimao je u nacističkom bunkeru, poslednjem koji je preživeo u ovoj oblasti, zatim Titovom bunkeru, a potom probao manastirsko vino i rakiju. Srbija ga je toliko opčinila da je tada svoj boravak produžio za čak dva meseca i u Beogradu ostao celo leto.

I ne samo to. Leg je u selu Ratkovo pronašao i grob svog pradede, pa se na kraju ispostavilo da ga i koreni vežu za našu zemlju.

Zato i ne čudi što je ponovo kupio kartu i preleteo okean na sam pomen Srbije.

(Jasmina Stakić/j.stakic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Navijac

    27. jun 2018 | 02:19

    I tamo negde u belom svetu,ima dobrih ljudi,retko ali ima,koji vide Srbiju i njene ljude kakvi stvarno jesu.A ne onako kako nas prikazuju okupatorsi svetski mediji.Dobri ljudi su dobro dosli u Srbiju.

  • Boza zemunac

    27. jun 2018 | 07:04

    Džonatane SRBINE !

  • Crni

    27. jun 2018 | 00:32

    Jel našo i prababu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA