≫ 

Arno Gujon pred istorijsku utakmicu sa Brazilom uputio snažnu poruku našim fudbalerima i celoj Srbiji: Svim srcem za "orlove"! (VIDEO)

Plemeniti humanitarac uveren je da ništa nije nemoguće

  • 3

Arno Gujon, poznati humanitarac koji godinama pomaže Srbe na Kosmetu, na dan istorijske utakmice koju "orlovi" igraju sa Brazilom, setio se jednog finala Mudijala kada je protivnik Brazila bila reperezentacija njegove rodne Francuske. To ga je inspirisalo da našim fudbalerima, ali i svim Srbima pošalje snažnu poruku.

Ruskinja, Brazilac i Amerikanac obožavaju Srbiju: Znaju za koga navijaju večeras i otkrili su zbog čega bi Brazil trebalo da se plaši (FOTO)

- Dragi prijatelji, pre 20 godina kada je Francuska u finalu Mundijala igrala protiv Brazila, niko nije verovao da je moguće da Francuska pobedi Brazil. Ja sam tada bio klinac, ali sam mislio da je ipak tako nešto moguće, čak i da na neki način mogu da gledanjem utakmice utičem na rezultat. I na kraju je Francuska pobedila sa čak 3:0 - poručio je ovaj izvanredni čovek.

- Večeras, takođe, mislim da je sve moguće, da je moguće da Srbija pobedi Brazilce, koji su zaista odlični i jaki, ali nisu nepobedivi. Zato hajde svi da gledamo i svim srcem da navijamo za "orlove". Napred Srbija - dodao je.

Njegovi pratioci poruku su dočekali sa oduševljenjem.

- Ako budemo usmerili pozitivnu energiju kao Vi, pobedićemo sigurno - napisali su oni, uvereni da večeras na teren izlazi cela zemlja.

Utakmica Srbija-Brazil počinje u 20 sati, te do tada završite sve svoje obaveze, a onda, kako Arno kaže, svim srcem za "orlove".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA