Vremenska prognoza do kraja dana (1. jul 2018. godine): U ovim delovima Srbije preti pljusak sa grmljavinom (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Katarinom, Kristinom, Sarom i Biljanom.

U Srbiji do kraja dana uglavnom suvo i relativno sveže. Posle podne na jugu i jugozapadu ponegde se očekuje kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom. Minimalna temperatura od 11 do 17 stepeni, a maksimalna od 18 do 24.

Letnji dani nam se konačno vraćaju. Narednih dana u Srbiji pretežno sunčano i toplije. U ponedeljak poslepodne i uveče očekuje se umereno oblačno vreme, a ponegde sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura 13, a maksimalna 22 stepena. U utorak i sredu temperatura će biti u blagom porastu: maksimalna dnevna u utorak iznosiće 24, a u sredu 26 stepeni.

U Beogradu do kraja dana umereno oblačno i bez padavina. Duvaće slab vetar. Slične vremenske prilike nas očekuju i sutra, kada će minimalna temperatura u prestonici iznositi 13, a maksimalna 22 stepena. Vetar će biti slab do umeren, promenljivog pravca.

U ponedeljak iznad većeg dela Evrope biće sunčano. Kiša i pljuskovi sa grmljavinom očekuju se u centralnim predelima Evrope i ponegde na Balkanskom poluostrvu i u Rusiji. Najhladnije biće u oblasti centralne i severoistočne Evrope sa temperaturom oko 20°C, a najtoplije na jugoistoku Balkana sa temperaturom do 35°C.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA