≫ 

Današnja vremenska prognoza (2. jul 2018.): Širom Srbije sunčano, u Beogradu predveče moguća kiša (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Katarinom, Kristinom, Sarom i Biljanom.

U Srbiji će ujutru i pre podne uglavnom biti pretežno sunčano, uz moguću slabu kišu na zapadu i jugozapadu, a posle podne promenljivo oblačno, ponegde s kratkotrajnom kišom ili pljuskovima s grmljavinom. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Najniža temperatura od 10 do 17 stepeni, najviša dnevna od 21 do 29 stepeni.

U julu će biti pravih letnjih dana, a povremeno će ih prekidati prolazna naoblačenja u vidu pljuskova i pada temeprature, no to je uobičajeno za ovo doba godine.

U Beogradu ujutru i u prepodnevnim časovima pretežno sunčano, posle podne promenljivo oblačno, a uveče i tokom noći je moguća kratkotrajna kiša. Najniža temperatura 13, najviša dnevna 22 stepena. Trenutna temperatura iznosi 19 stepeni. U petak i subotu u glavnom gradu biće pljuskova sa grmljavinom.

Biometeorološke prilike biće povoljne za hronično obolele, a oprez se savetuje psihički osetljivim osobama. Moguće su meteoropatske reakcije u blažoj formi.

Pogledajte jutarnju prognozu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA